Transparent
Inloggen
Sluiten

Philipp Max met Duitsland hard onderuit in Spanje

17 november 2020 22:34
Foto: Pro Shots

Philipp Max met Duitsland hard onderuit in Spanje; image source: Pro Shots

Philipp Max heeft dinsdag met Duitsland een harde nederlaag geleden. De linksback van PSV had voor de derde keer in een week tijd een basisplaats bij de Duitsers en een punt op bezoek bij Spanje zou al genoeg zijn voor de groepswinst. Duitsland werd echter vernederd en werd met 6-0 van het veld gespeeld. Gezien de kansenverhouding had de score veel groter kunnen zijn en bovendien werd een treffer nog onterecht afgekeurd. Max speelde net zoals afgelopen zaterdag de hele wedstrijd.
Discussieer mee op de forums


Tags

duitsland philipp kansenverhouding vernederd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Speelde een zeer matige partij vanavond.
+1/-1

7 maanden geleden
Duitsland heb ik nog nooit zo slecht zien spelen. Als Werner en Sané gewisseld worden , weet je het wel. De verdediging op rechts had een snipperdag en onze vriend Max wist ook niet wat hem overkwam. Moet wel zeggen dat Spanje uitstekend gespeeld heeft , dwz ze hebben heel goed gebruik gemaakt van de Duitse chaos. Viel mij wel op dat er totaal geen fut zag in het Duitse voetbal , dit heb ik bij ons ook gezien tegen de Grieken. Ik hoop het niet toch zeker.
+1/-0

7 maanden geleden
Tis te hopen dat onze Max niet geslachtofferd wordt vanwege deze blamage.
+1/-0

6 maanden geleden
PSV & Chelsea ten spijt, ik vond deze toch wel heel erg geil!
+1/-0

6 maanden geleden
En nu maar afwachten hoe we hem terug krijgen. Drie nutteloze interlands in iets meer dan een week en met een beetje pech zit PSV weer met de scherven.

En ja, natuurlijk is het fantastisch voor die jongen en goed voor zijn marktwaarde.
+2/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Precies @niki, laten we als winst meepakken van deze interlandperiode dat Ledzema en Max hun marktwaarde hebben opgeschroefd, dat geldt trouwens ook voor Dumfries. Ben echter benieuwd hoeveel clubs binnenkort in de financiële problemen gaan komen, vooral in Spanje en Italië zal dit merkbaar worden. Volkomen geschift dat een club als Barcelona een salarispost van €642 miljoen!!! heeft/had. (als je voor het geld zou gaan moet je nu een vet contract in China tekenen)
+1/-0

 
6 maanden geleden
De regels in China mbt buitenlanders zijn volgens mij recent stevig gewijzigd waardoor er veel minder welkom zijn maar dit zal wel weer een vermaning van onze moderator worden deze post.
+1/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bernal boscagli eredivisie espn feyenoord geldprijs giakoumakis ginkel guppie identieke ihattaren israelier izecson jong kampioensschaal kanaal machlas madueke malen omsmelten origineel penalties rico rosario santos schmidt shevchenko utrecht zahavi zeist