Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV voor de beker uit naar De Graafschap

21 november 2020 22:38
Foto: Pro Shots

PSV voor de beker uit naar De Graafschap; image source: Pro Shots

PSV zal het in de TOTO KNVB Beker op moeten nemen tegen De Graafschap. Dat bleek zaterdagavond uit de loting. De wedstrijd zal worden gespeeld op dinsdag 15 december, woensdag 16 december of donderdag 17 december en wordt gespeeld in Doetinchem. Negen clubs hebben een vrijloting gekregen, maar daar hoort PSV dus niet bij.

De wedstrijd zal vermoedelijk op woensdag 16 december gespeeld worden, aangezien de KNVB zo min mogelijk wil schuiven met competitiewedstrijden. Aangezien PSV op zondag 13 december speelt tegen FC Utrecht, terwijl op zaterdag 19 december RKC Waalwijk alweer wacht zou de woensdagavond om die reden de enige mogelijkheid zijn.


Tags

graafschap knvb doetinchem rkc utrecht vrijloting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 dagen geleden
Dat wordt een lastige, het kan hier spoken in het mooie Doetinchem!
+1/-0

 
2 dagen geleden
Onder normale omstandigheden een heerlijke loting. Een bezoek aan De Vijverberg combineren met een bezoek aan Paddy's Pub. Al ruim 2 decennia vaste prik voor ons. Onder normale omstandigheden.
+1/-0

 
2 dagen geleden
5 jaar terug was legendarisch. Ik was samen met mijn vader (superboer). Wat een wedstrijd!
+1/-0

 
2 dagen geleden (gewijzigd)
Spektakelstukkie hoor, van 0-3 via 3-3 naar 3-6. Lekker gegeten en niet minder lekker gedronken. Van uitbuiken en rozig bij de open haard tot stevig wakker geschud in de herfstkou op de Roodbergentribune. Vervolgens klaarwakker en op puntje van stoeltje door het doelpuntengeweld op het veld. Na afloop heerlijke terugreis naar het Westen des lands. Those were the days. Wordt vervolgd. Hopelijk over niet al te lange tijd.
+1/-0

4 dagen geleden (gewijzigd en gesloten)
Jeetje zeg wat een verrassing, Feyenoord vrijgeloot. Prima magnetronnetje daar met de loting ;-)
+3/-2

 
3 dagen geleden
0:10 seconden in de magnetron, beproefd recept..
+1/-1

 
2 dagen geleden
En die speler van de Graafschap die de loting deed dan? Omgekocht?
+1/-0

4 dagen geleden
Heel benieuwd met wat voor een instelling we onder Roger deze wedstrijd in zullen gaan. Het is de kortste weg naar een plek in de groepsfase EL. Niet onze ambitie, maar je kan hem maar beter als reserve in je achterzak hebben. Als we dit jaar weer te weinig Europese punten pakken is plaatsing voor de groepsfase via voorrondes al helemaal geen zekerheid meer.
+3/-0

 
4 dagen geleden
Sterker nog: alleen de bekerwinnaar zal naar de Europa League gaan. De nummers drie, vier + play-off winnaar gaan de Conference League in.
+1/-0

 
4 dagen geleden
Dat wist ik niet eens, wat raar dat enkel de bekerwinnaar dan naar de EL gaat en niet de nummer drie. Klinkt nu niet echt als een enorme toevoeging de Conference leuague. Beetje zoethoudertje voor de competities die het grote geld niet hebben, al zal die cup doorgaans ook wel bij 1 van de grote 4 competities terecht komen.
+1/-0

 
3 dagen geleden
Misschien moeten we de ambitie ook in de beker hebben. Men denkt alleen maar aan het grote CL waar je niks te zoeken hebt en zich te groot voelen voor ander podium lijkt het wel. Kijk stand van EL maar even goed na. Spreekt boekdelen
+3/-0

3 dagen geleden (gewijzigd)
Lekker eerlijk weer.... Ik word hier zoooo moe van. Had gewoon de negen hoogst genoteerde clubs vrijgeloot. Maar ja, eerlijkheid en KNNB in één woord noemen is als vloeken in de kerk. Vraag maar aan Cambuur en De Graafschap.
+2/-1

 
3 dagen geleden
Het hoeven van mij niet persé de 9 hoogstgenoteerde clubs te zijn, maar zorg dan in elk geval dat de 4 Europees spelende clubs deze ronde niet aan de bak hoeven. Die hebben al een behoorlijk overvol programma tot aan de kerst. Lekker meegedacht met de clubs weer KNVB.....
+5/-0

 
3 dagen geleden
Als het over de beker gaat, wordt er door de KNVB alleen mee gedacht met Feyenoord. Loten standaard thuis en als er vrijgeloot kan worden, dan...
+2/-1

 
3 dagen geleden
Als er 1 club geen recht heeft op vrijstelling zijn wij het wel met onze houding ten opzichte van de beker de laatste jaren. We komen standaard met een B ploeg aanzakken en vliegen er tegen een JL club uit.
+4/-0

3 dagen geleden
Lekker potje! Beter dan trainen volle bak hoppa! Wij zijn psv!
+2/-0

3 dagen geleden
9 ploegen krijgen een vrijloting. Waarom geeft de KNVB in deze tijd met een overvol programma niet de 4 ploegen die Europees spelen een vrijloting? De manier waarop spelers worden (over)belast interesseert de KNVB blijkbaar erg weinig.
+1/-0

2 dagen geleden
De beker is al jaren onze grote uitdaging.
+1/-0

 
2 dagen geleden
Haha, onze grootste uitdaging zelfs!
+1/-0

15 uur geleden
Qua begroting en kwaliteit van de selectie en het gegeven dat het de kortste route naar Europees voetbal en succes in het algemeen is,vind ik dat dit vanuit de leiding een eis moet zijn om tenminste jaarlijks in de finale te staan.
Dat is TOPSPORTKLIMAAT!
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

basarnhem bedreiging corona daguardo dumfries eredivisie gakpo gotze granada horeca inhalen izecson jong madueke malen nicosia omonia onzin paok penalties rickardoko rosario santos schmidt shevchenko skipper titel twente wisselvallige zahavi