Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We hadden hier gewoon moeten winnen'

22 november 2020 19:14

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan erg teleurgesteld te zijn. "We hadden hier gewoon moeten winnen. Het is onnodig dat we hier gelijk spelen", aldus Dumfries. "We kunnen als team veel beter. We hebben genoeg kansen gecreëerd om de wedstrijd over de streep te trekken, maar dat laten we gewoon na."

De aanvoerder was het eens met de opmerking dat de wedstrijd in de eerste helft al beslist had moeten zijn. "Als je zoveel kansen krijgt, moeten er gewoon een paar hangen", zo gaf hij aan. "Dat hebben we vandaag nagelaten en dat moeten we onszelf verwijten."

Dumfries had tijdens de wedstrijd niet het gevoel dat PSV het nog weg zou geven. "Als je ziet hoe ons veldspel was in de eerste helft en de kansen die we creëerden... Natuurlijk moeten ze er dan wel in, maar we moeten professioneel genoeg zijn om door te pakken en op zoek te gaan naar de dingen die goed gaan. Dat laten we in de tweede helft na", zei hij daarover. "Het is natuurlijk geen geheim dat we veel wedstrijden spelen en je dan niet 90 minuten lang door kan pakken. Je moet dan wel slim zijn. De kansen die er liggen, moeten dan zitten en dat laten we vandaag na. Dat is gewoon zonde."




Tags

dumfries creeerden fox nagelaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage