Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hebben nu nog alles in eigen hand, maar we moeten dan wel winnen'

25 november 2020 12:50

Voor Roger Schmidt is het duidelijk dat PSV donderdag moet zien te winnen van PAOK. "We hebben nu nog alles in eigen hand, maar we moeten dan wel winnen", aldus Schmidt. "Als we donderdag winnen en ook de twee wedstrijden daarna zijn we honderd procent zeker door naar de volgende ronde."

De druk ligt donderdag dan ook volledig bij PSV. "Het is een belangrijk doel van ons om te overwinteren in de Europa League", zo gaf hij aan. "Het is natuurlijk een lastige tijd voor de ploeg en het is niet makkelijk, maar we hebben wel het gevoel dat wij een van de twee ploegen kunnen zijn die zich kwalificeren voor de knock-out ronde en dat moeten wij donderdag laten zien."




Tags

schmidt roger paok

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage