Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Je kunt dit wel een wederopstanding noemen'

27 november 2020 00:02

In gesprek met RTL was Denzel Dumfries het eens met de opmerking dat het een wederopstanding van PSV was. "Na een slechte eerste helft speel je een fantastische tweede helft", aldus Dumfries. "Beide goals waren zeer onnodig. Je voelde dat je de grip had en dat je beter was dan hun. Het was dan zonde dat je met 0-2 achter kwam."

Vooral aan de rechterkant liep het goed bij PSV. "Die tweede goal die Noni maakt was een fantastische aanval", zo gaf hij aan. "Het is mooi dat wij belangrijk kunnen zijn voor de ploeg."

De aanvoerder kreeg de vraag wat er nu anders was ten opzichte van de uitwedstrijd tegen PAOK. "We hadden heel veel coronagevallen op dat moment. Het was een heel moeilijke tijd voor de ploeg", zei hij daarover. "Je zag dat ook wel in de wedstrijd. Vandaag laat je gewoon zien dat je beter bent dan hun."




Tags

dumfries wederopstanding coronagevallen paok

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje