Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'De start was niet best, maar we hebben ons goed terug geknokt als team'

27 november 2020 00:10

Cody Gakpo gaf in gesprek met Fox Sports aan dat PSV uiteindelijk een goede wedstrijd gespeeld had tegen PAOK. "De start was niet best, maar we hebben ons goed terug geknokt als team. Zodoende hebben we een mooi resultaat behaald", aldus Gakpo. "Ik zag net dat die bal van Donyell helemaal geen buitenspel was en daarna kregen we nog een goal tegen. Het wordt dan lastig, maar we kwamen goed terug. Die aansluitingstreffer kwam goed op tijd en in de eerste helft hadden we al een aantal kansen, maar die werden niet benut. Daarna kwamen we weer goed uit de kleedkamer."

Ondanks de achterstand was er in de rust veel vertrouwen binnen de ploeg in een goed resultaat. "Ook toen we met 0-2 achter kwamen hadden we het gevoel dat we kansen konden creëren. Dat hebben we ook gedaan in de eerste helft, maar toen scoorden we niet", zo gaf hij aan. "Na rust hadden we het gevoel alles of niets. Dat viel nu onze kant op."

Gakpo was na het duel tegen FC Twente nog kritisch op de ploeg dat sommige spelers te egoïstisch waren. "We hebben daar als team over gesproken. Iedereen zat al op een lijn en nu zeker. Dat hebben we nu ook wel laten zien", zei hij daarover. "We zitten nu in een proces en daarin maken wij goede stappen. Iedere dag en wedstrijd komt daar verbetering in. Het wordt steeds beter."




Tags

gakpo cody geknokt fox paok twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage