Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'We hadden dit ook wel een klein beetje nodig'

27 november 2020 00:15

Donyell Malen gaf in gesprek met Fox Sports uiteindelijk genoten te hebben van de strijd tegen PAOK. "Als je met 3-2 wint geniet je daar natuurlijk van. We hadden dit ook wel een klein beetje nodig", aldus Malen. "Eerst Twente en dan nu met 0-2 achter. We weten zelf wel wat we kunnen en dat we een goede teamspirit hebben. Dat het dan zo uitpakt is wel mooi."

De spits zag vroeg in de wedstrijd nog een doelpunt afgekeurd worden. "Ik zag het net terug. Ik weet niet wat hij dacht", zo gaf hij aan. "Het is balen voor mij persoonlijk, maar ook voor het team. Dat was op dat moment ook nodig. Dat het dan niet valt is niet echt lekker."

Uiteindelijk had de ploeg flink gestreden voor de drie punten. "Iedereen heeft hard gewerkt. Ook de jongens die er in kwamen hebben echt hun best gedaan en voor het team gestreden. Wij mogen echt trots zijn", zei hij daarover.




Tags

malen fox geniet paok teamspirit twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje