Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV onderuit op bezoek bij Helmond Sport

27 november 2020 21:52
Foto: Pro Shots

Jong PSV onderuit op bezoek bij Helmond Sport; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdag pijnlijk tegen een nederlaag aangelopen op bezoek in Helmond Sport. Het duel eindigde in een 1-0 verlies. Na een moeizame start, waarbij de thuisploeg terecht op voorsprong kwam, kreeg de ploeg van Peter Uneken vooral na rust enkele grote kansen. Met name Joël Piroe had zijn vizier niet op scherp, zodat Jong PSV uiteindelijk zonder punten weer terug moest keren richting Eindhoven.

Maandag komt de ploeg alweer opnieuw in actie als het inhaalduel tegen koploper SC Cambuur op het programma staat. Die wedstrijd begint dan om 16:30 uur.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Kreekels, Felipe, De Haas, Vos (72' Oppegard), Schoonbrood (72' Doudah), Kjolo (84' Touré), Tielemans, Thomas (62' Vertessen), Piroe, Fofana (62' Kristinsson)




Tags

jong helmond piroe cambuur delanghe doudah felipe fofana haas inhaalduel kjolo kreekels kristinsson oppegard schoonbrood tielemans toure uneken vertessen vizier vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Onnodige nederlaag door het niet goed uitspelen en missen van kansen. Piroe had minstens 1x moeten scoren. PSV 1 gaat hij nooit halen. Positief opgevallen was Kreekels als vleugelverdediger.Verdedigend lekker fel en aanvallend gevaarlijk.Als er aanstaande Maandag waarschijnlijk van Cambuur wordt verloren zakt JPSV steeds verder weg op de ranglijst.
+1/-1

3 jaar geleden
Ontzettende matige partij zoals al zo vaak dit seizoen waarin er weer heel weinig kansen werden gecreëerd. Zoals als voor dit seizoen aangegeven, het spelen in een 4-2-2-2 systeem werkt totaal niet voor dit team. Vermeerder dit met onbegrijpelijke opstellingen, volharden in het opstellen van spelers die niet goed genoeg zijn en de te beperkte inbreng van spelers van PSV O18, maakt deze tenenkrommende wedstrijden eerder regel dan uitzondering. Ik ben het niet eens met Estudiantes dat Kreekels op de RB positie goed speelde, maar daar kan Kreekels niets aan doen. Het idee van Uneken dat een centrale verdediger wel op de rechtsback positie kan spelen is naïef zeker als je een hele goede rechtsback uit PSV 018 hebt om op te stellen. Jong PSV lijkt een bedorven potpourri waarin maar wordt aangerommeld. Ik vind het maar een sneue bedoening.
Als je spelers met potentie hebt zoals Tielemans en Fofana, waarom speel je dan geen systeem en stel je geen spelers op die deze spelers kunnen doorontwikkelen. Waarom is het dat Seelt steeds op de bank blijft zitten terwijl de centrale verdedigers veel moeite hebben overeind te blijven.
Ik word er een beetje moedeloos van: een kleurloos team. Ik ben heel benieuwd hoe Faber tegen dit team in functie van talentontwikkeling aankijkt. Een aardige indicatie zullen we krijgen nu er toch veel contracten na dit seizoen aflopen.
+1/-2

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage