Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV heeft zege in Spanje nodig om alles in eigen hand te houden

1 december 2020 10:59

Voor PSV staat er donderdag weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Om niet afhankelijk te zijn van de andere wedstrijden is een zege op bezoek bij Granada nodig. De Spanjaarden hebben zelf genoeg aan een punt om zeker te zijn van overwintering in de Europa League.

Granada kent in de eigen competitie een lastige periode. In de hele maand november wist het niet te winnen. De laatste drie wedstrijden gingen zelfs verloren. In de Europa League werd wel twee keer van Omonia gewonnen.

De historie zal PSV weinig vertrouwen bieden. Nog nooit wist het namelijk een officieel duel in Spanje te winnen. Van de 15 eerdere ontmoetingen op Spaanse bodem eindigde het duel 5 keer in een gelijkspel en werd er 10 keer verloren. Twee seizoenen geleden was FC Barcelona de laatste tegenstander. In Camp Nou ging PSV toen met 4-0 onderuit.




Tags

granada barcelona bodem camp historie omonia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage