Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'We hebben heel hard gewerkt en gelukkig ook gewonnen'

4 december 2020 00:14

In gesprek met RTL gaf Donyell Malen aan dat het voor PSV een heel mooie avond was. "We hebben heel hard gewerkt en gelukkig ook gewonnen", aldus Malen. "De eerste helft speelden we goed, maar de tweede helft was ook wel goed. We speelden toen alleen een heel andere wedstrijd. Het was keihard vechten en iedereen liep op de laatste beentjes. We hebben alles gegeven."

De spits zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd, maar kon zich eigenlijk niet herinneren hoe de aanval verder verlopen was. "Van de pass kon ik zeker genieten, maar wat er daaraan vooraf ging weet ik eigenlijk niet meer", zo gaf hij aan. "Het kwam in ieder geval vanaf de zijkant. We wisten dat zij vooral het midden dicht zou houden. Ik liep goed naar de eerste paal en hij gaf hem perfect. Het was een prachtige goal."

De ontlading na afloop was ook groot nu PSV al zeker is van overwintering in de Europa League. "Dit is hartstikke mooi. Dit was een van onze doelen", zei hij daarover. "Ik hoorde iemand zeggen dat PAOK verloren had en wij door zijn. Ik ben alleen zo moe dat ik het nog niet echt kan beseffen."




Tags

malen beentjes moe paok

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage