Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'De ultieme beloning is dat we nu al door zijn naar de knock-out'

4 december 2020 00:22

Pablo Rosario gaf in gesprek met RTL aan dat de zege tegen Granada erg belangrijk was. "Zelfs belangrijker dan het vooraf al was, omdat we nu geplaatst zijn. En dat al na vijf wedstrijden", aldus Rosario. "In de eerste helft speelden we goed, hadden we de controle en scoorden we. In de tweede helft ging het wat moeizamer. Zij moesten natuurlijk komen. Wij beperkten ons tot verdedigen en via daar uitbreken. Dan houd je de nul en win je met 0-1."

De overwinning was dan ook een echte teamprestatie. "Dat was voor deze wedstrijd ook een grote taak", zo gaf hij aan. "Ook als je in je achterhoofd houdt wat voor ploeg Granada is. Het zijn heel sluwe spelers die bij ieder contact naar de scheids toegaan en gaan schreeuwen. Daar moet je je koppie bijhouden. Dat hebben we gedaan als team en dan win je hier solide met 0-1."

Rosario kende zelf ook een goede wedstrijd. "Ik kon goed in de teamprestatie meegaan", zei hij daarover. "Het is gewoon een heel goede teamprestatie. De ultieme beloning is dat we nu al door zijn naar de knock-out. Ik had verwacht dat PAOK zou winnen, waardoor de laatste wedstrijd super belangrijk zou zijn. Voor ons het geluk dat zij daar verliezen en wij nu gelijk door gaan. Het is nu nog steeds wel ons doel om volgende week te winnen en bovenaan te eindigen."




Tags

rosario teamprestatie granada achterhoofd beperkten bijhouden meegaan moeizamer paok scheids sluwe solide toegaan uitbreken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis