Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We moeten zelf in de spiegel kijken'

6 december 2020 19:08

In gesprek met Fox Sports had Denzel Dumfries geen verklaring waarom het na rust weer mis ging. "In de eerste helft controleerden we het goed. We domineerden en het veldspel was goed", aldus Dumfries. "In de tweede helft zie je dat de energie wat minder wordt en dat we overal te laat komen. Dan roep je het over jezelf af."

Dat er vijf spelers gewisseld werden was voor de aanvoerder geen probleem. "De trainer kijkt vanaf de zijkant en hij ziet het goed", zo gaf hij aan. "Hij maakt de beslissing, daar hou ik mij niet zo mee bezig."

Een gebrek aan fitheid mag volgens Dumfries geen reden zijn. "Als je aan de wedstrijd begint, moet je honderd procent zijn en dat moeten we allemaal geven", zei hij daarover. "In de eerste helft zie je dat we het wel leveren, maar dat doen we in de tweede helft niet. We moeten zelf in de spiegel kijken. Het lag niet aan de fitheid, maar meer aan onszelf. We hadden het beter moeten doen in de tweede helft."




Tags

dumfries fitheid controleerden domineerden fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte