Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'We hadden hier eigenlijk gewoon moeten winnen'

6 december 2020 19:37

In gesprek met Fox Sports gaf Mohamed Ihattaren aan uiteindelijk blij te zijn met nog een punt. "Maar we moeten hier eigenlijk gewoon winnen", aldus Ihattaren. "Joël maakte uiteindelijk nog de 2-2. Zijn eerste goal voor PSV volgens mij, heel erg mooi voor hem."

Na een klein uur werd Ihattaren zelf gewisseld. "Vooraf was afgesproken dat ik zou spelen en ik zou blijven spelen zolang het zou gaan", zo gaf hij aan. "Ik kom natuurlijk uit een zware periode met ups en downs. Ik ben blij dat de trainer weer vertrouwen in mij heeft en ik weer minuten heb kunnen maken. Dat is voor mij wel belangrijk. Ik voel me ook weer fitter. Dat was er even niet en ik ben blij dat de trainer mij op het rechte pad heeft gehouden."

De creatieveling zit daarbij ook heel goed in zijn vel. "Ik ben gezond, thuis is iedereen goed en op de club zijn we door in de Europa League. Ik voel me steeds fitter en fitter. Ik voel me echt weer bijna de oude", zei hij daarover. "Het is nu gewoon minuten maken. Het is nu een kwestie van minuten maken. Laten zien dat ik er ben en er blijf."




Tags

ihattaren fitter creatieveling fox kwestie rechte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje