Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eran Zahavi zeker twee weken uit de roulatie'

7 december 2020 10:05 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Eran Zahavi zeker twee weken uit de roulatie"; image source: Pro Shots

PSV kan de komende weken niet beschikken over Eran Zahavi. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Israëliër is zeker twee weken uit de roulatie vanwege een spierblessure, maar moet mogelijk zelfs alle wedstrijden voor de winterstop missen. Ook Mauro Júnior en Ryan Thomas zijn de komende weken niet inzetbaar, terwijl Érick Gutiérrez, Marco van Ginkel, Armando Obispo en Maximiliano Romero dit kalenderjaar sowieso niet kunnen spelen.




Discussieer mee op de forums


Tags

eran zahavi armando ginkel gutierrez israelier mauro maximiliano obispo romero

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Voegt toch niet veel toe. Veel liever Malen en Madueke. Piroe vaste invaller met oog op de toekomst.
+1/-5

 
3 jaar geleden
Zowel Zahavi als Piroe zijn pure afmakers,dus waarom de ene afschrijven als hij in mindere vorm is en de ander naar voren schuiven als hij toevallig net zijn eerste goal heeft gemaakt?
Ik zou zeggen ze zijn allebei onderdeel van de groep en de beste op dat moment speelt waar de TS het beste kijk op heeft.
Ik snap dat afvallen van spelers nooit zo goed,je doet het samen.
+6/-1

3 jaar geleden
Prima ervaren speler om erbij te hebben. Zeer doelgericht. Dat liet hij in het begin ook zien. Nadat hij het Corona-virus heeft gehad is hij wat teruggevallen. Dus wellicht goede timing om nu wat rust te pakken voor herstel.
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje