Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Nick Viergever en Timo Baumgartl starten in de basis'

9 december 2020 11:19

PSV zal donderdag tegen Omonia Nicosia beginnen met Timo Baumgartl en Nick Viergever in de verdediging. Dat gaf Roger Schmidt aan op de persconferentie van woensdag. "We hebben veel wedstrijden afgelopen weken gehad en zij zijn in een goede vorm", aldus Schmidt. "Tegen Sparta lieten ze dat al zien. In dit zware schema is het belangrijk dat sommige spelers rust kunnen krijgen."

Of hij weer acht wijzigingen door gaat voeren wist de Duitser nog niet. "Ik moet kijken hoe iedereen er voor staat vandaag", zo gaf hij aan. "Met een paar spelers zal ik ook praten. Uiteindelijk zullen we gaan kijken wat de beste opstelling is voor morgen en welke wisselmogelijkheden je wil hebben. Daar ben ik nu nog niet uit. Uiteindelijk willen we de wedstrijd winnen en dat is morgen het belangrijkste."

Voor PSV wachten nog vijf wedstrijden tot het kalenderjaar er op zit. "Het is aan ons de uitdaging om zoveel mogelijk van die wedstrijden te winnen. Al die drie competities zijn voor ons heel belangrijk", zei hij daarover. "We moeten echter ook letten op de spelers. Hopelijk blijft iedereen fit tot het einde van deze periode. Ze kunnen tijdens Kerst dan rusten en daarna kunnen we beginnen met trainen in voorbereiding op de rest van het seizoen. Dat is voor nu de uitdaging."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt baumgartl roger viergever nicosia omonia sparta wisselmogelijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage