Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Het was een goede overwinning'

10 december 2020 21:53

Donyell Malen was het in gesprek met Fox Sports eens met de opmerking dat het op de blessure van Richard Ledezma na een perfecte avond was. "Het was een goede overwinning. Iedereen is wel blij dat we eerste zijn geworden", aldus Malen.

Zelf opende de spits weer de score. "Hier trainen we veel op. Daar kon ik mezelf ook nog in ontwikkelen en dat gaat nu ook wel goed", zo gaf hij aan. "Het is belangrijk om goed te bewegen met voorzetten. Ik ben niet de allergrootste, maar je kan nog steeds gevaarlijk zijn. We hebben er veel over gesproken. Dat het er dan goed uitkomt is fijn."

Voor PSV was het belangrijk dat het als groepswinnaar eindigde. "De loting is nu anders, dat is wel mooi", zei hij daarover. "Na PAOK-uit stonden we nog op een heel andere plek. Dat we het dan zo hebben kunnen omdraaien is wel goed."




Discussieer mee op de forums


Tags

malen allergrootste fox groepswinnaar ledezma paok

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte