Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Piroe: 'Ik hoorde vandaag pas dat ik zou spelen'

11 december 2020 00:02

Joël Piroe was in gesprek met Fox Sports blij met zijn debuut voor PSV in de basis. "Ik hoorde het vandaag pas tijdens de bespreking. De trainer had daarvoor nog niets gezegd, dus het was de hele tijd afwachten", aldus Piroe. "Toen ik het echt las, dacht ik echt dat ik het moest laten zien. Ik was zeker niet gespannen. Ik voelde gewoon een extra vorm van energie en was zo gebrand om te spelen."

De spits moest in de wedstrijd lang wachten op zijn kans. "De hele tijd was het net niet of werd er net een andere keuze gemaakt", zo gaf hij aan. "Toen ik Adrian met die bal zag, was het precies dezelfde loopactie zoals we dat ook al vaak op de training hebben gedaan."

Piroe koos er afgelopen zomer bewust voor om bij PSV te blijven. "Zeker in het begin wist ik dat ik het vooral moest doen met invalbeurten. Zo wil ik me gewoon in het team knokken", zei hij daarover. "Concurrentie is gewoon goed vind ik. Ik heb ook wel vertrouwen in mezelf. Ik speel al een heel lange tijd voor PSV en dan werk je echt naar dit moment toe. Als je er dan bent, moet je soms geduld houden en er weer in groeien."




Tags

piroe adrian bespreking fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern lozano mauro oost pepi poster rivaal ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman