Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Drie weken geleden lagen we bijna uit de Europa League en nu zijn we groepswinnaar'

11 december 2020 00:15

In gesprek met Fox Sports was Roger Schmidt zeer te spreken over zijn ploeg. "Het was een heel goede teamprestatie. De spelers hebben het heel goed gedaan. Ook de spelers die afgelopen weken niet veel gespeeld hebben zaten goed in de wedstrijd", aldus Schmidt. "We hebben onze manier van voetballen kunnen laten zien. We verdienden het om te winnen. Drie weken geleden lagen we bijna uit de Europa League en nu zijn we groepswinnaar. Dat is een heel goed ding."

Gevraagd werd aan de trainer of hij enkele weken geleden getekend zou hebben om als tweede te eindigen in de groep. "Het is altijd goed om in de knock-out fase te komen, ook als nummer twee", zei hij daarover. "Tegen PAOK speelden we goed de laatste 75 minuten. Vorige week was het een heel zware wedstrijd tegen Granada en vandaag hebben we geprobeerd om de benodigheden voor de eerste plaats voor elkaar te krijgen. Door het gelijke spel bij PAOK zijn we eerste geëindigd en ik denk dat wij dat verdiend hebben."

Schmidt was zeer te spreken over Mohamed Ihattaren. "Hij zat heel erg goed in de wedstrijd. Het was zijn beste wedstrijd sinds ik hier trainer ben", zo gaf hij aan. "Hij heeft veel goede dingen laten zien. Aan de bal maakte hij goede beslissingen. Zonder bal werkte hij hard en was hij tactisch sterk in het veroveren van de bal. Het was een heel goede wedstrijd en daar ben ik erg blij mee. Het is voor hem niet makkelijk geweest dit seizoen, maar voor een jonge speler zijn moeilijke tijden belangrijker dan de makkelijke momenten. Ik hoop dat Mo verder gaat met wat hij vandaag heeft laten zien."




Tags

schmidt groepswinnaar roger paok benodigheden fox granada ihattaren teamprestatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage