Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren: 'Ik ben blij dat ik weer een keer heb kunnen scoren'

13 december 2020 19:13

In gesprek met Fox Sports blikte Mohamed Ihattaren terug op zijn doelpunt. "Hij was vooral heel belangrijk. Ik ben blij dat ik weer een keer heb kunnen scoren", aldus Ihattaren. "Hij zat er wel lekker in. Ik dacht ik leg hem klaar en haal gewoon uit."

In de studio van Fox Sports was al opgevallen dat de lach ook weer terug was gekeerd. "Ik zei het al: Mo is back. Ik ben erg blij", zo gaf hij aan. "Ik heb een tijdje mentaal in een dip gezeten en ik ben blij dat ik weer terug ben. Dat is verleden tijd."

Ihattaren wilde na zijn doelpunt vooral Roger Schmidt bedanken. "Ik praat gewoon veel met hem. Hij houdt me gewoon scherp. Op elke training gewoon honderd procent en laat me zien hoe een profleven er uit ziet", zei hij daarover. " Hij is heel hard, maar ook heel eerlijk voor me geweest. Ook buiten het veld. Op tijd slapen, goed eten, dat soort dingen. Vorig jaar waren ze heel positief en dat waren ze vandaag ook. Daar wil ik hem voor bedanken."




Tags

ihattaren fox dip lach profleven roger schmidt slapen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje