Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Ik voelde tijdens de warming up al dat de ballen lichter voelden'

16 december 2020 21:03

In gesprek met Fox Sports moest Donyell Malen erkennen dat het voor PSV moeizaam ging tegen De Graafschap. "Het was een zware wedstrijd. Als je kijkt hoeveel wedstrijden we spelen en dan komen we hier tegen De Graafschap dat een goed plan heeft. Wij winnen gewoon een goede wedstrijd", aldus Malen. "We hadden in de eerste helft al wat kansen gecreëerd, maar in zulke wedstrijden moet je jouw kansen gewoon benutten. Over het algemeen zijn we wel blij."

De spits kreeg de vraag of hij verbaasd was dat hij nu wel de hele wedstrijd mocht spelen. "Als voetballer wil je gewoon altijd spelen en dat je gewoon 90 minuten mag volmaken", zo gaf hij aan. "De trainer houdt gewoon rekening met de spelers en met de fitheid. Het is een heel speciaal seizoen."

Malen wist op fenomenale wijze voor de tweede treffer te zorgen. "Je ziet dat zij er een beetje uitstappen en er meer ruimte komt. Het was een heel mooie goal", zei hij daarover. "We speelden met andere ballen dan in de Eredivisie en dat voelde ik in de warming up. Ik zei al tegen iedereen dat je moest schieten, want ze voelden lichter. Dat pakte vandaag heel goed uit."




Tags

malen lichter voelden graafschap eredivisie erkennen fenomenale fitheid fox uitstappen volmaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje