Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Uiteindelijk is de overwinning wel verdiend, maar De Graafschap heeft het ook goed gedaan'

16 december 2020 21:16

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij uit voorzorg werd gewisseld. "Het is niets ernstigs. Het was een harde tackle en ik viel verkeerd op mijn ribben. De trainer wilde geen risico nemen", aldus Dumfries. "Ik trok een sprintje en wilde een hap lucht nemen, maar het voelde alsof er geen lucht binnen kwam. Maar goed, uiteindelijk ben ik wel blij met de overwinning."

Voor PSV was het uiteindelijk een taaie wedstrijd. "De Graafschap deed het gewoon goed. Zij hielden de ruimtes heel klein in de eerste helft en zakten heel goed in als team. We moesten daarin geduld houden en de ruimtes daarin zoeken. Uiteindelijk is de overwinning wel verdiend, maar De Graafschap heeft het ook goed gedaan", zo gaf hij aan. "Zij speelden met vijf man achterin en vingen ons gewoon op. In sommige wedstrijden weet je dat ze dat gaan doen en dan moeten wij geduld houden aan de bal. We moeten de bal dan snel verplaatsen en zuiver zijn aan de bal. Dat hebben we vandaag wel goed gedaan."

Gevraagd werd aan de aanvoerder of de strafschop voor PSV terecht was. "Om eerlijk te zijn raakt hij me wel, laten we dat voorop stellen, maar ik wachtte gewoon op contact. Ik denk dat ik het slimmer deed in deze situatie", zei hij daarover. "Ik wist dat hij de bal op een gegeven moment zou wegtikken en daar wachtte ik op. Maar dat is wat ik ook tegen de scheids zei, hij raakte me wel. Ik deed het in deze situatie iets slimmer dan hem. De scheids heeft het gewoon goed gezien. Contact is contact."




Tags

dumfries graafschap lucht scheids wachtte ernstigs fox hap ribben sprintje vingen voorzorg wegtikken zakten zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje