Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Deze competitie is heel belangrijk voor ons'

16 december 2020 21:23

In gesprek met Fox Sports gaf Roger Schmidt aan uiteindelijk opgelucht te zijn met de winst tegen De Graafschap. "Zoals ik eerder al heb aangegeven is deze competitie heel belangrijk voor ons. We wilden laten zien dat we heel gemotiveerd waren om de beker te winnen en dat hebben we gedaan", aldus Schmidt. "Uiteindelijk hadden we het onszelf wat makkelijker kunnen maken als we wat eerder en vaker hadden gescoord. Als je niet scoort, moet je geduldig blijven en wachten op de kansen en overal op gefocust blijven. Dat hebben we goed gedaan en uiteindelijk is het een verdiende overwinning."

De trainer werd gevraagd naar de strafschop van PSV. "Dat is voor mij een duidelijke penalty", gaf hij aan na het zien van de beelden. "Hij speelt de bal niet. Als de verdediger de bal had gespeeld, zou het geen strafschop zijn geweest."

Ook kreeg hij de vraag hoe het met de blessure van Pablo Rosario gaat. "Ik hoop dat het niet zo erg is", zei hij daarover. "We hebben zijn gewrichten getest en die zijn gewoon goed. Morgen zullen we wat meer testen, wellicht ook een mri. Mijn eerste indruk is dat het niet ernstig is."




Tags

schmidt roger fox gewrichten graafschap mri opgelucht rosario

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage