Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Ik ben blij met de prestatie en voor mij was het een goede wedstrijd'

19 december 2020 22:22

Roger Schmidt gaf in gesprek met Fox Sports aan erg blij te zijn met de winst tegen RKC. "Het was een erg lastige wedstrijd. RKC is een goede ploeg", aldus Schmidt. "We scoorden twee vroege doelpunten, maar in de eerste helft hadden we veel moeite met de aanval van RKC. We moesten veel verdedigen, al hadden we ook wel wat kansen om de derde te maken. In de tweede helft deden we het een stuk beter. Uiteindelijk is het een verdiende overwinning."

De trainer was het niet eens met de opmerking dat PSV niet aantrekkelijk speelt. "Dat was het voor mij wel", zo gaf hij aan. "We scoorden vier goede doelpunten. In de tweede helft waren we erg goed in balbezit. Het is een zwaar seizoen geweest tot nu toe. Als je met 0-2 voor staat, moet je slim zijn en kun je het balbezit gebruiken om energie te sparen. Het was een slimme prestatie. Ik ben blij met de prestatie en voor mij was het een goede wedstrijd."

In de eerste helft was Schmidt nog boos en had na het rustsignaal ook nog een discussie met Kevin Blom. "In mijn ogen waren sommige beslissingen van de arbitrage niet terecht. Daar was ik een beetje boos over, maar dat is uitgepraat", zei hij daarover.




Tags

schmidt rkc roger arbitrage blom fox rustsignaal sparen uitgepraat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje