Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het was gewoon een zakelijke overwinning'

19 december 2020 23:13

In gesprek met Fox Sports gaf Cody Gakpo aan tevreden terug te kijken op de wedstrijd tegen RKC. "We hebben het goed en snel afgemaakt. We maakten snel twee goals en dan gaat het allemaal net iets makkelijker", aldus Gakpo. "Die derde goal bleef wel lang uit, maar die heeft Denzel uiteindelijk gemaakt. Het was gewoon een zakelijke overwinning."

Ook Gakpo kreeg de inmiddels terugkerende vraag of hij het wisselbeleid van Roger Schmidt snapt. "We spelen veel wedstrijden en door corona hebben we een drukker programma gehad dan normaal. De trainer houdt er rekening mee dat wij nog jong zijn, dat we veel wedstrijden hebben gespeeld en niet iedereen dit gewend is. Zo wisselt hij een beetje", zei de aanvaller daarover. "Natuurlijk wil iedereen altijd alles spelen, maar uiteindelijk hebben we de keuze van de trainer te accepteren. Ik kan me voorstellen dat het voor sommige spelers lastig is, maar ik begrijp goed in welke situatie wij zitten. Er zijn geen problemen met dit beleid."

De aanvaller snakt wel naar de winterstop. "Het was een lange eerste seizoenshelft. Maar die is ook nog niet afgelopen, eerst dinsdag nog", zo gaf hij aan. "We hebben dan een paar dagen vrij en dan moeten we er weer tegenaan."




Tags

gakpo cody corona drukker fox jong rkc roger schmidt snakt wisselbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage