Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV verliest in blessuretijd van Almere City

21 december 2020 20:37
Foto: Pro Shots

Jong PSV verliest in blessuretijd van Almere City; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft het kalenderjaar 2020 afgesloten met een thuisnederlaag tegen Almere City. Het duel eindigde uiteindelijk in een 1-2 verlies. De ploeg van Peter Uneken was via Fodé Fofana na enkele minuten al op voorsprong gekomen, waarna in de eerste helft beide teams kansen kregen om te scoren.

Na rust was het vooral eenrichtingsverkeer richting het doel van Vincent Müller, maar leek de ploeg toch nog een punt over te houden aan het duel met de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie. Diep in blessuretijd viel echter alsnog de tweede treffer voor Almere City.

Opstelling Jong PSV: Müller, Sambo, Felipe, Kreekels, Vos, Matuta, Kjolo, Antoniss (80' Thomas), Saibari (80' Doudah), Fofana (23' Kristinsson), Tielemans (58' Touré)




Tags

jong fofana muller antoniss doudah felipe fode kjolo kreekels kristinsson matuta saibari sambo thuisnederlaag tielemans toure uneken vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Doodzonde. Maar ja, hier leren ze van.
+1/-0

3 jaar geleden
Muller was samen met Matuta de uitblinker bij JPSV. Verliezen van de best geklasseerde teams met 1 doelpunt verschil. Graafschap in blessuretijd en nu weer Almere diep in de extra tijd. Tegen Nec een gelijkmaker in minuut 89 en Cambuur een nipte en onverdiende 0-1 nederlaag.Hoort blijkbaar bij het leerproces.
+1/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Wel jammer dat ze het weggaven. 1e helft was echt heel goed.
Jammer dat jong psv zo vaak tegen een tegentreffer aanloopt in de laatste minuten. Vind het wel grappig dat ze bij fox zo enorm hamerde op wel of geen penalty’s voor en tegen psv en het hands van Mo wat ook gewoon hands was. Was onbewust maar had afgekeurd moeten worden.
Maar nu maakt almere de 1-2 uit een handsbal, zeeeer duidelijk te zien en je hoort niemand!
+1/-0

3 jaar geleden
Lijkt wel of ze tegen de toppers scherper en meer geconcentreerd voetballen,als ze dat nou ook eens tegen de lagere geklasseerde teams doen,pakken ze misschien eens wat meer punten.
Met enkel jong-AZ onder je,loop je achter bij de andere jong-teams.
+2/-0

3 jaar geleden
Enigszins bekomen van de teleurstelling van het niet inbrengen van Sambo en kleineren van Oppegard bij een 3-0 voorsprong tegen RKC (en Daneels als linksbuiten bij RKC), zag ik een voortvarend JPSV dat eigenlijk de bovenliggende partij was tot het uitvallen van Fofana. Daarna kantelde de wedstrijd volledig en was het weer bijzonder matig allemaal. Het is nu nog maar een keer zeer duidelijk geworden dat JPSV zonder Fofana en Vertessen helemaal niks gaat klaar spelen voorin. Antonisse, Saibari en Kristinsson zijn allemaal geen optie. Misschien dat je in zon geval iets kan proberen met Bakayoko als doorgeschoven spits uit O18. De uitvoering achterin was initieel volgbaar maar liep operationeel volledig in het niet. Kijk eens ter illustratie naar die kans tegen in de 33ste minuut. Een wissel van Felipe was een must en was een prima mogelijkheid om Seelt in te zetten. Geen enkele wissel doorvoeren in de rust was best sneu: zeker drie spelers waren er rijp voor met alternatieven op de bank. Wat volgende was een wanvertoning van 65 minuten: volstrekt PSV onwaardig. Iedereen doet echt wel zijn best, ze knokken er hard voor, maar de technische staf mag zichzelf dit verlies aanrekenen door zon negatief systeem te spelen. De voorste twee voor de verdediging blijft behelpen: positioneel zijn beide ondermaats. Muller kreeg veel ballen recht op hem afgeschoten maar pakte een bal heel goed.
Dit jaar wordt een belangrijk voor John de Jong: als nooit te voren zit PSV in het zadel de grootste talenten van andere clubs met aflopende contracten aan zich te binden: alle jeugd ligt stil maar alleen 4 jong teams spelen door wat mij het ultieme moment maakt Jong PSV en het bovenste deel van de hele Academy (PSV O18 zal grotendeels leeglopen naar Jong PSV) kan worden versterkt. Als de maatstaf is potentiële toekomstige speelminuten in PSV1 zal meer dan 95% van de aflopende contracten niet verlengd worden en is er ruimte voor veel nieuwe aanwas.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage