Transparent
Inloggen
Sluiten

Trainer Roger Schmidt laat zich uit over toekomst Donyell Malen | Eindejaarsinterview Schmidt

22 december 2020 10:34 - Fox Sports




Tags

schmidt eindejaarsinterview malen roger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Snap dat nou maar eens dat Roger zoveel kritiek te verduren krijgt . Een hele realistische kijk op de gang van zaken , spreekt geen onzin en kan het prima verwoorden . Een grote aanwinst in het Nederlandse voetbal net zoals Frank Wormuth en Thomas Letsch.
+7/-1

 
3 jaar geleden
Dit komt omdat de media niet echt op de hand van PSV is. Kijk naar hoe Van Bommel continue werd afgezeken over het feit dat hij bij de 4e man klaagde. Dit doet namelijk elke trainer.

Net zo goed als dat (bijna) elke trainer net zo zou klagen als Schmidt als je een half elftal mist door blessures en Corona.


Dit is gewoon een toptrainer waar wij als PSV-supporters heel blij mee mogen zijn!
+5/-1

 
3 jaar geleden
Precies. Elk woord wat uit een mond van psv-er komt pakken ze aan. Of kijk ik nu via PSV bril?
+3/-1

 
3 jaar geleden
Als je gewoon kampioen wordt zal het geloel snel verstommen. Laat dat maar eens gebeuren. 10 jan weten we waar we staan.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Als.we blijven winnen zoeken ze wel iets om te kloten. Je weet hoe ze zijn
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik kan er geen seconde vsn wakker liggen. Dat het setje op 10 januari maar eens scherp is en een ouderwetse 1-3 eruit sleept in de Arena
+2/-1

 
3 jaar geleden
Heeft ook te maken met de moderne benadering die hij hanteert, terwijl veel analisten houden van de romantische traditionele benadering. Dan doel ik op beslissingen maken op basis van data in plaats van op basis van gevoel of liefde voor het spel.
+5/-0

3 jaar geleden
Mo kann alles...... mooi om te horen dat onze trainer bijzonder veel vertrouwen in Mo heeft. Communicatief ijzersterk in ieder interview weer. Dat is knap!
+4/-1

3 jaar geleden
Klinkt allemaal prima. Maar alles valt of staat bij het eindresultaat. Kampioen, geweldig. Geen kampioen, gefaald.
+1/-2

3 jaar geleden (gewijzigd)
Prima pot gisteren, 1e helft was niet groots on, maar wel controlerend. Tweede helft werd het koelbloedig afgemaakt, eenvoudige overwinning. Weer werd er wat compacter gespeeld, ook niet in de laatste plaats omdat minder diep pressing gespeeld werd, maar ook omdat door de tegenstander weinig weerstand werd geboden. Mooi is dat we een sterke bank hebben, met bv Mandueke Fein, Piroe en ja, ook Hendrix. Dat negatieve sentiment wat ik hier en daar lees mbt. Hendrix, vreemd hij speelde gisteren een prima pot. (Is het zeiken om het zeiken??). De echte test komt in januari, eens kijken of we er klaar voor zijn. Ajax(mentaal) en AZ gaan mi. niet beter spelen dan wat ze tot nu toe dit seizoen hebben laten zien. PSV daarentegen is nog steeds groeiend, niet altijd even aantrekkelijk maar wel steeds controlerender en veel spelers die kunnen scoren. Interessante maand januari voor de boeg!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zeiken om het zeiken inzake Hendrix? Nee gewoon conclusies trekken na een jaar of 5 die jongen gezien te hebben. Je hebt het altijd over curves etc. Die is bij die jongen (net zo als bij een Zoet of Schwaab vorige jaren) zeker niet stijgend. Zit aan zijn plafond bij PSV lijkt het. Niet voor niks dat hij ook van de zomer (tegen aan lage fee) geen transfer realiseerde wat ik hem van harte gun.

Is vaak een 'vertragende' factor in het spel van PSV wat me verbaast omdat hij wel degelijk een goede pass heeft. Vaak als hij wordt aangespeeld lijkt het erop alsof hij dan pas gaat kijken wat te doen.
+2/-2

3 jaar geleden
Iemand de management summary mbt Malen? Video is niet beschikbaar in mijn land.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje