Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Uiteindelijk is de winst wel verdiend'

22 december 2020 22:03

Denzel Dumfries gaf in gesprek met Fox Sports aan dat de winst tegen VVV uiteindelijk verdiend was. "Het belangrijkste is gewoon dat je wint, zeker in die laatste wedstrijd. De jongens zitten een beetje in de vermoeidheid, dus dan is het gewoon belangrijk dat je wint", aldus Dumfries. "Zelf voel ik mijn spieren op een gegeven moment ook wel, maar het is zoals het is. Wij zijn gezegend dat we mogen voetballen. Zo bekijk ik het."

Over de eerste helft was de aanvoerder niet te spreken. "We moeten gewoon eerlijk zijn. Qua energie hebben we een schandalige eerste helft gespeeld", zo gaf hij aan. "Vooraf hebben we nog tegen elkaar gezegd dat we het niet mochten onderschatten, maar op een gegeven moment voelde je dat de spieren vermoeid waren en je ging rekenen dat er nog een tweede helft kwam. Dat moeten we beter doen."

Voor PSV wacht nu een korte winterstop, maar Dumfries zal gewoon thuis blijven. "De maatregelen zijn er niet naar om iets te doen, dus gewoon thuis niksen", zei hij daarop.




Tags

dumfries spieren fox gezegend niksen vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage