Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hervat snel gesprekken over contractverlengingen Dumfries en Ihattaren'

1 januari 2021 21:18 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV hervat snel gesprekken over contractverlengingen Dumfries en Ihattaren"; image source: Pro Shots

PSV zal op korte termijn de gesprekken hervatten om de contracten van Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren te verlengen. Dat meldt De Telegraaf-watcher Robin Jongmans in een Q&A. Beide spelers worden vertegenwoordigd door Mino Raiola, waarmee de club al jaren een goede relatie heeft. "Maar het moet ineens wel erg snel lopen, om dan direct al witte rook te kunnen verwachten rond beide spelers", zo schrijft Jongmans.

De journaliast van De Telegraaf acht de kans bovendien zeer groot dat PSV de koopoptie in het huurcontract van Adrian Fein gaat lichen. "Binnen de club is men tot nu toe erg tevreden over de ontwikkeling van Fein. Dat hij kan voetballen, heeft iedereen inmiddels wel kunnen zien tijdens de (korte) momenten dat hij in actie kwam. In verdedigend opzicht zal hij wel nog volwassen moeten worden", zo geeft hij aan.

Jongmans gaat verder: "Met het huidige blok Pablo Rosario/Ibrahim Sangaré, heeft hij in dat opzicht in ieder geval mooie voorbeelden. Daarbij is hij wel het 'andere type' voor die posities, dat een selectie weer rijker maakt qua opties. Een dergelijke koopoptie wordt wel altijd pas richting de uiterste datum die eraan vast hangt gelicht, vanwege een eventueel blessurerisico bijvoorbeeld in de maanden ervoor."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

dumfries ihattaren fein telegraaf adrian blessurerisico journaliast lichen raiola rijker rook rosario sangare uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Zou erg leuk zijn als we die 2 voor langer kunnen binden en zeker nog minimaal 1 jaar hier kunnen bewonderen waarna ze flink geld gaan opleveren.
+1/-0

3 jaar geleden
Aldus de duim van Jongmans... Als dit nieuws is...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Echt he, dit is dan de sportjournalistiek van 1 van de grootste kranten in NL.

Eerst verzint men verhalen dat het niet goed zit tussen de staf en de speler om hem vervolgens persoonlijk naar Ajax te schrijven. Als dan blijkt dat het totaal anders zit, dan trappen we vervolgens een paar open deuren in en brengen dat als nieuws. Wat een krant.....
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ze zijn gelukkig niet allemaal zo zoals Driessen en Verweij.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ach het is dé krant van wakker Nederland...Ik draai me nog een keer om
+1/-0

3 jaar geleden
Koopoptie Adrian Fein lichten? Na Zahavi is Fein de aanwinst die het meeste tegenvalt. Misschien had ik er te veel van verwacht, maar heeft nog niet laten zien waarom het toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor basis van PSV. Geen slechte voetballer, maar ook niks bijzonders.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Dat vonden we van Boscagli vorig jaar ook, maar soms heeft zo’n speler wat tijd nodig. Schijnbaar ziet de staf het in hem zitten. Ik zie zelf ook wel zijn potentie.
+2/-0

 
Boscagli komt er zeker, van Fein kunnen we mits we een glazen bol hebben nog weinig zeggen gezien het aantal minuten die die heeft gehad, bij Bos zie je duidelijk de vooruitgang, buiten onvoorziene gebeurtenissen om dan.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik weet niet waar jij naar hebt zitten kijken, maar Fein valt alles behalve tegen. Dat hij nu niet in de basis staat lijkt mij niet zo vreemd met Rosario en Sangare voor dezelfde posities.
+5/-1

 
3 jaar geleden
Lijkt mij ook onzin, hij staat zelfs achter Hendrix en Thomas in de pikorde dus is verre van het niveau wat we zoeken. Voor 6 miljoen of eventueel iets erbij moet je toch ook wel een echte versterking binnen kunnen halen lijkt me.
+2/-2

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Snel zijn met Denzel. Lees dat Arsenal deze winter nog zaken wil doen met PSV.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Denzel gaat helemaal nergens heen, bij welke flutmedia heb je dat gelezen?
+1/-0

3 jaar geleden
Ik hoop en verwacht dat beide spelers bijtekenen. Het spelplezier spat er weer vanaf, en daar word ik heel blij van!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage