Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen overgeheveld naar A-selectie PSV

2 januari 2021 15:31 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Yorbe Vertessen overgeheveld naar A-selectie PSV; image source: Pro Shots

Yorbe Vertessen is per direct overgeheveld naar de A-selectie van PSV. Dat meldt de club via de officiële website. De Belgische aanvaller trainde al mee met de selectie van Roger Schmidt, maar maakt nu officieel deel uit van het team. Vertessen maakte in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht vorige maand zijn debuut in het eerste elftal. Sinds 2009 maakt hij al deel uit van de jeugdopleiding van PSV.

Meer op PSV.nl




Tags

vertessen roger schmidt utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Prima ontwikkeling,hij zal de plek in de selectie wel tijdelijk overnemen van Romero/Ledezma, deze zijn er toch tot de zomer uit, misschien in de komende periode af en toe z’n invalbeurten pakken en zo eerst eens in de kijker spelen om na de zomer een seizoen aan bv een Heracles of andere redelijke stabiele middenmoter verhuurd te worden! Zo’n jongen moet speelminuten maken op het hoogste niveau wil hij doorgroeien!
+1/-1

3 jaar geleden
Alle vertrouwen in de kwaliteiten van Vertessen. Minder vertrouwen in zijn blessure gevoeligheid. Hij is een beetje van glas, erg breekbaar.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Vanwaar dat vertrouwen? Zo goed vind ik hem namelijk niet...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Vertessen is snel en er gaat altijd dreiging vanuit. Als hij speelde bij JPSV vond ik hem van een goed niveau. Tegen FCU had hij een verdienstelijke invalbeurt. Jammer dat hij zo vaak geblesseerd is anders was hij qua ontwikkeling verder geweest.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoe eerder deze speler aan het 1e mag ruiken en de sfeer proeven, hoe beter. Ervaring opdoen is voor hem perfect!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte