Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax - PSV onder leiding van Björn Kuipers, Serdar Gözübüyük fluit PSV - AZ

4 januari 2021 13:03 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Ajax - PSV onder leiding van Björn Kuipers, Serdar Gözübüyük fluit PSV - AZ; image source: Pro Shots

Zondagmiddag is Björn Kuipers de scheidsrechter als PSV het op neemt tegen Ajax. In Amsterdam zal Kuipers ondersteund worden door zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, terwijl Edwin van de Graaf de vierde official is. Pol van Boekel is door de KNVB aangewezen als de VAR, terwijl Johan Balder zal assisteren.

Drie dagen later speelt PSV in het Philips Stadion tegen AZ. Serder Gözübüyük is tijdens dat duel de scheidsrechter.

Meer op KNVB.nl




Tags

kuipers serdar balder boekel erwin graaf knvb pol roekel serder var zeinstra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ongelofelijk na de missers die hij twee jaar geleden maakte bij Ajax-PSV. Blind had na 6 minuten van het veld gestuurd moeten worden toen hij op de enkel van Lozano ging staan in het strafschopgebied. Bizar ook dat de VAR toen niet ingreep. Later in de wedstrijd greep hij wel in, toen Schwaab Neres aan tikte in het strafschopgebied.
+6/-0

 
3 jaar geleden
PSV moet eens zodanig gaan ballen dat het niets uitmaakt wie er fluit. 0-3 bij rust zondag en er kan ons niks gebeuren.
+4/-4

 
3 jaar geleden
Beetje kort door de bocht. 2/3 'fouten' van Kuipers aan het begin van de wedstrijd en je kansen kunnen al verkeken zijn, hoe goed je ook voetbalt of dacht te gaan voetballen.
+5/-2

 
3 jaar geleden
Nog veel korter door de bocht om vanwege 1 fout 2 jaar geleden, die recht gezet had moeten worden door de VAR te suggereren dat we in het nadeel zijn omdat de beste scheidsrechter is toegewezen. Wat Tony zegt, uitgaan van eigen kracht en geen gelegenheid geven tot beslissende discutabele momenten. D'r op & d'r over!
+2/-2

 
 
3 jaar geleden
😀je hebt gelijk, had hem een tijdje terug al ingevuld toen ik er iets somberder in stond.. ga 'm gelijk aanpassen.
+1/-0

 
Whahagasjemenou @Maurice, je hebt iemand mooi betrapt, Dus als je gemoedstoestand zeg maar minder is dan ga je gewoon voorspellen dat je Club verliest? geef mij maar RWHBelgie maar ipv de Reserve;-)
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ach ik had aanvankelijk ook 3-1 staan, heb het toen maar voor de vorm en het goede gevoel gewijzigd.

Weet niet of dat handig is, i.h.k.v. jinxen en zo. De simpele kwestie is dat ik totaal geen idee heb waar het opuit gaat draaien. Kan imo écht alle kanten op. Momenteel zou een gelijkspel zo slecht nog niet uitkomen. De return in Eindhoven indachtig.
+1/-0

 
'T is ook maar een spelletje, maar als ik tegen mijn club moet gokken gok ik niet.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Tis ook geen gokken, maar ik doe hier altijd mee aan de pool. Ze kunnen moeilijk alle wedstrijden winnen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het gaat hier niet om een wensenlijstje hè, maar om een voorspelling. Een paar weken geleden stonden de zaken er zowel bij onze club als bij die andere heel anders voor. Beetje naïef om dan 0-6 in te vullen hoe vurig je daar op hoopt. Als je 'm iedere week zo invult sta je zo op plek 89..
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat suggereer ik helemaal niet. Het maakt in deze ook niets uit wie de scheidsrechter is. Mijn punt is.. Je kunt nog zo goed voetballen, een scheids kan een wedstrijd wel degelijk in ons nadeel beslissen, en vice versa.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Weer lekker met 3 controleurs beginnen zeker en als ongestelde dames voor de eigen goal gaan hangen? Het wordt tijd dat PSV weer eens als kerels speelt in de Arena. Niks voor eigen goal hangen maar erop en erover en dat continu. Die snavels het idee geven dat het nieuwe wereldwonder in Eindhoven ontwikkelt wordt. Ik kan me maar heel weinig wedstrijden herinneren waarbij de meest aanvallende ploeg te maken kreeg met 2-3 foute beslissingen van de scheids waar jij het over hebt.
+1/-3

 
3 jaar geleden
Ben het hier helemaal mee eens, op de 1-3 na in 2014 heb ik eigenlijk de afgelopen 10 jaar geen dominant PSV gezien in de arena. Toch heb ik enorm veel vertrouwen dat we volgende week voor het eerst in jaren een heel ander PSV gaan zien in de arena, ongeacht of dit met goede afloop gaat zijn of niet. Waar PSV vaak naar de arena gaat met in het achterhoofd een gelijk spel als tevreden zien, is dit jaar niemand maar dan ook echt niemand bij PSV tevreden met een gelijkspel. Kijkend naar de spel/team ontwikkelingen laatste maanden heb ik echt het gevoel dat alles in PSV een enorme drang heeft om vanaf nu te laten zien waar ze toe in staat zijn! Ik ga echt stomverbaasd en teleurgesteld zijn als dit niet de intentie is die zondag op het veld te zien is, ongeacht of ze nou winnen of niet.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat een 2e helft was dat zeg, die 1-3, eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat wij voor de rust weinig in te brengen hadden en wij vlak voor de gelijkmaker (meen ik) nog een keer goed wegkwamen. Maar daarna, heerlijk countervoetbal in optima forma! Genieten ook vlak voor tijd met balende meute langzaam het stadion verlaten.

Jaar later was trouwens ook prima hoor, die 1-2 (Pereiro), al zat ik toen tijdens de 2e helft inmiddels aan een bacootje bij mijn zwager paar metrostations verderop. Maar dat terzijde.

Voor de rest was het het afgelopen decennium over het algemeen idd kommer & kwel, oftewel bagger, op een potje om die (andere) schaal in 2012 na dan.

Wordt weleens tijd aldus dat daar weer verandering in komt!
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Waar en wanneer heb ik dat nou weer gezegd dan? Net als ReserveBelg haal je er allemaal onzin bij. Ik heb niet gezegd dat PSV met 3 cvm's, als een stelletje ongestelde vrouwen, moet gaan spelen.

Het enige dat ik heb gezegd is dat een scheidsrechter wel degelijk invloed op het eindresultaat kan hebben, hoe goed je ook speelt, of voor aanvang denkt te gaan spelen.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Natuurlijk kan een scheids invloed hebben maar een beetje ploeg laat het zover niet komen.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Nogmaals.. ik vind dit nog steeds erg kort door de bocht.
Je kan met de beste instelling het veld in gaan, veruit de betere zijn, en vervolgens na 10 minuten tegen 1 of 2 onterechte (dus geen foutjes van spelers zelf) rode kaarten en een penalty aanlopen. Dan kun je nog zo goed zijn, maar dan is en de instelling waarmee je het veld inging teniet gedaan en wordt het heel erg lastig om dat nog om te buigen.

Geen idee hoe een goede ploeg dat zou kunnen voorkomen maar ik denk dat jij me dat uit kunt leggen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Gewoon van je eigen goal af dominant voetbal spelen en je tegenstander overrompelen. Bij de strot grijpen. Iets wat PSV zelden doet tegen dergelijke tegenstanders.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Zoals ik al zei.. hoe goed je ook voetbalt, een scheidsrechter kan wel degelijk de uitslag bepalen.
De tegenstander bij de strot grijpen kan door een scheidsrechter makkelijk als veel te agressief worden beoordeeld.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Goede/ intelligente spelers / ploegen weten wel wat er bedoelt wordt met 'bij de strot grijpen'. Daar zijn helemaal geen rugby taferelen bij nodig of vliegende/ domme tackets zoals Sangara en Rosario geregeld laten zien. Volle bak druk is iets totaal anders dan de scheids tegen je in het harnas jagen. Snap je dat zelf echt niet of wil je de discussie graag in stand houden?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik was deze discussie 3 posts geleden eigenlijk al zat.
Jij denkt dat scheidsrechters geen invloed op de uitslag kunnen hebben als je maar goed genoeg voetbalt. Prima.
Volgens mij zijn er legio voorbeelden die het tegendeel bewijzen.
+3/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vermoed dat PSV iets lager zal staan dan normaal, je zag het de laatste 2 wedstrijden al, waardoor het compacter(!) staat. Dat wil dus zeggen dat je wellicht iets(!) dichter bij je eigen goal gaat hangen, maar vooral juist voorin meer ruimte laat. Als je tegen ajax speelt lijkt me dat ook in dit geval veruit de beste tactiek, aangezien we zeer snel kunnen omschakelen en ajax dan bijzonder kwetsbaar is achterin, dat is vaak gebleken dit seizoen en zeker de laatste periode. En ajax scoort relatief makkelijk, dus we zullen ongetwijfeld minimaal 2 moeten scoren om 3 punten weg te slepen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dan zal PSV, i.t.t de afgelopen jaren wel eens moeten gaan voetballen in een dergelijke wedstrijd.
+1/-0

3 jaar geleden
Dus zeker een strafschop tegen en waarschijnlijk ook nog een rode kaartje voor ons.. Maar toch gaan we winnen !
+2/-1

Ik denk niet dat Kuipers zijn vingers gaat/durft te gaan verbranden ten koste van zijn reputatie (heeft ie al eerder wel gedaan), maar wie weet. Maar komt u mij niet vertellen dat je tegen een van de concu's en zeker de lieveling van de KNVB in zoverre beter kan voetballen dat de wedstrijdleiding geen invloed kan hebben op het verloop, die hoeft alleen maar bij ieder twijfelmoment het voordeel aan de tegenstander te geven en je krijgt het iig heel moeilijk fysiek en psychisch en dat gaat wreken op je.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Net wat je zegt ,de lieveling van de KNVB en laat Toon zich nu weer negatief uitgelaten hebben tegen die vriendjesbond. Maar wij moeten nu in staat zijn onze concurrenten een dreun te geven maar oppassen voor rode kaarten en kamikazepiloot Tagliafico.
+2/-0

3 jaar geleden
Dit Ajax moet te kloppen zijn maar ik hoop dat ons team dat zelf ook beseft. De resultaten in de uitwedstrijden van PSV tot nu toe beloven niet veel goeds, dus begrijp niet waar al dit optimisme vandaan komt.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage