Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Mijn spelers krijgen van mij een goed rapportcijfer voor de eerste seizoenshelft'

6 januari 2021 17:23 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Mijn spelers krijgen van mij een goed rapportcijfer voor de eerste seizoenshelft"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt kijkt in gesprek met Voetbal International met een goed gevoel terug op de eerste seizoenshelft. "Mijn spelers krijgen van mij een goed rapportcijfer voor de eerste seizoenshelft. Ze hebben onder moeilijke omstandigheden gepresteerd", aldus Schmidt. "Maar we hebben als groepswinnaar de volgende ronde in de Europa League gehaald, zitten nog in het bekertoernooi en staan er goed voor in de competitie."

De Duitser is ook tevreden over het niveau van zijn selectie en hoeft niet per se versterkingen te hebben deze maand. "Als we nu niets doen, is dat voor mij oké. Misschien dient zich een buitenkans aan, of misschien gaat er iemand weg, dan zullen we handelen", zo geeft hij aan. "We hebben voor vrijwel iedere plek genoeg spelers. Maar op de backposities heb ik alleen Philip Max en Denzel Dumfries. Dus áls we iets doen, zal het daar zijn. Intussen proberen we spelers uit de opleiding door te ontwikkelen."

Schmidt kijkt dan ook heel erg uit naar komende maand waarin het Ajax, AZ én Feyenoord treft. "Hoewel ik de andere wedstrijden ook niet makkelijk vond, zullen we in de toppers nog beter voor de dag moeten komen", zegt hij daarover. "Maar daar hebben we deze wedstrijden ook juist voor nodig. Het gevoel dat we hebben dat we in topduels iets extra’s kunnen brengen, wat we ook al hebben laten zien, is een sterk punt. Dat geeft ons zelfvertrouwen."

Meer op VI.nl




Tags

schmidt rapportcijfer roger backposities buitenkans dumfries feyenoord groepswinnaar philip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hij kan ze moeilijk allemaal afbranden, hahaha! Nee joh, volkomen terecht. Goed gedaan, boys, ga zo door!
+1/-0

3 jaar geleden
Hopelijk vergeten we niet dat het, ondanks de mooie uitgangspositie in alledrie de toernooien, bij vlagen ook heel erg moeizaam ging de afgelopen maanden. Het zal allemaal nog wel een paar procentjes beter moeten om ook na de tweede seizoenshelft nog tevreden te zijn.

Desalniettemin, we zijn op de goede weg en een goed rapport hebben ze wel verdiend!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Eens. Maar hopelijk zijn we ook nog niet vergeten van hoe ver we komen.
+2/-0

3 jaar geleden
Van héél veel "positief " nieuws naar positief nieuws. Januari zal blijken hoe goed we echt zijn! Geen excuses gewoon knallen!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage