Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ruud van Nistelrooij komend seizoen hoofdtrainer Jong PSV'

6 januari 2021 18:50 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ruud van Nistelrooij komend seizoen hoofdtrainer Jong PSV"; image source: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij is vanaf komend seizoen de hoofdtrainer van Jong PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Afgelopen seizoenen was hij als jeugdtrainer actief bij PSV, waarbij hij dit seizoen hoofdtrainer van PSV Onder 18 is. Van Nistelrooij zal Peter Uneken gaan opvolgen, die eerder deze week bekend maakte na dit seizoen te vertrekken bij de club.

Update 19:27: PSV heeft tijdens de Nieuwjaarsshow bevestigd dat Ruud van Nistelrooij vanaf komend seizoen hoofdtrainer van Jong PSV zal zijn. Over de contractduur is de oud-spits nog in onderhandeling met de clubleiding.

Meer op ED.nl




Tags

nistelrooij jong contractduur nieuwjaarsshow uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Nu nog goede spelers in jong PSV aub.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Die zijn er best, ze moeten zich alleen wat meer doorontwikkelen. Hopen dat dat met Ruud beter gaat dan met Uneken.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ruud gaat een hoop spelers meenemen vanuit O18 maar tevens is dit de kans voor PSV om JPSV te versterken met externe spelers. Een voetballend platform voor jonge spelers in deze tijden is een extreem goed uithangbord zelfs als JPSV blijft staan op de ranglijst waar ze nu staan.
+0/-0

3 jaar geleden
Zou goed zijn dat een ervaren trainer dit samen met hem doet.
+1/-0

3 jaar geleden
Leuk, hier ben ik echt blij mee! Via de keukenkampioen naar de subtop eredivisie en dan bij gebleken geschiktheid over 10 jaar Schmidt opvolgen. Goed dat we eindelijk geleerd hebben om onze clubhelden niet meteen voor de leeuwen te gooien.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje