Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Na dit seizoen een mooi moment om een volgende stap te maken'

6 januari 2021 19:00 - NOS
Foto: Pro Shots

Denzel Dumfries: "Na dit seizoen een mooi moment om een volgende stap te maken"; image source: Pro Shots

Denzel Dumfries wil na dit seizoen vertrekken bij PSV. Dat geeft de aanvoerder aan in een interview met de NOS. "Ik denk wel dat ik daar aan toe ben ja. Ik ben met PSV een traject aangegaan twee jaar geleden en voor ons allebei is het goed dat ik me tot een bepaald niveau ontwikkeld heb", aldus Dumfries. "Op een gegeven moment voel je van beide kanten dat het na dit seizoen een mooi moment is om een volgende stap te maken."

De verdediger wil wel met een landstitel vertrekken bij PSV. "Ik moet dit jaar kampioen worden ja", zo geeft hij aan. "Dat overheerst bij mij wel. Een aantal andere jongens in het team denkt ook zo. We doen er alles voor en laten er alles voor. We doen alles wat binnen onze macht ligt om dat doel te behalen."




Tags

dumfries landstitel macht nos overheerst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Eerst kampioen worden, Dennie! Samen met Donnie. Dan zien we wel weer verder.
+1/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Als we kampioen worden mag er van mij gaan wie er wil gaan. Als ze denken toe te zijn aan een nieuwe stap dan moeten ze dat doen. Beter dan een verzadigde selectie te krijgen. Dumfries is wel nagenoeg het verst in z’n ontwikkeling van onze spelers en idd toe aan een stapje hoger. Als we kampioen worden zijn de spelers ook mooi een heel stuk meer waard. Zou zeggen, doe je best en maak ons kampioen, verdien je voor jezelf ook een mooie stap!
+2/-0

 
VHTLsaw (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zonder kampioenschap niemand de deur uit. Dus ook Dumfries niet.
Eerst hier een titel en dan pas poen pakken in het buitenland. Waar menig Nederlander overigens niet zo succesvol is.Gouden mentaliteit zal Denzel echter wel doen slagen.
+1/-0

3 jaar geleden
Wel verlengen Denzel en dan de afspraak maken dat je voor €40M euro mag vertrekken!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Whaha.. ja, dat zou mooi zijn. Dan speelt hij hier volgend seizoen ook nog, want ik denk niet dat er clubs zijn die 40 miljoen voor Dumfries gaan betalen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk dat het bedrag wel aardig in de buurt kan komen. Maar hij kan ook zomaar transfervrij de deur uit lopen.
Dan maar verlengen en voor €30m de deur uit.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een en ander is afhankelijk van zijn prestaties bij PSV in Europa en de Eredivisie en van het Nederlands elftal op het EK. Als beide goed zijn is een bedrag richting 40M niet ontdenkbaar.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Bij dat hij iig dit seizoen nog wil blijven, maar damn... :\(
+1/-0

Persoonlijk vind ik dit niet netjes, niks meer en niks minder dan grootspraak, wees gewoon eerlijk in jullie reacties net zoals bij een ander het geval zou zijn, Denzel is geen Menphis, is wel een goeie, maare eerst eens echt je stempel drukken.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Juist Dumfries is laatste twee jaar toch wel de speler die meest constant belangrijk is? Na drie jaar goed spelen bij PSV snap ik zijn wens voor volgende stap wel.
+1/-0

3 jaar geleden
Het is hem van harte gegund. Beer van een CV halen en Teze op rechtsback en gas op de lollie.
+3/-0

3 jaar geleden
Klasbak, gaat het met zijn enorme drive en fysiek ver schoppen. Ontwikkelt zich stormachtig ook als persoonlijkheid/leider.
+2/-0

3 jaar geleden
Die gaan we wel missen. Net als Luuk destijds. Zo iemand heb je gewoon nodig in je team; die altijd maar blijft gaan
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Groot gelijk , hij kan die stap maken. Toch nog even afwachten. Ajax roept al jaren dat spelers een geweldige stap kunnen maken . Onana, Tagliafico ,Schuurs en Neres bv . Er komt geen hond en degene waarvan ze eigenlijk verwachten dat ze niet vertrekken zoals Dest en Lang spelen elders de sterren van de hemel . Donny vd Beek heb ik echt medelij mee , die jongen zit nu op de bank , kostte wel 40 mln en is in mijn ogen een geweldige speler . Zo kan het ook gaan Denzel , pas op , maak afspraken en clausules. Je bent veel te goed om weg te kwijnen op de bank . Bij ons ben je vaste basisspeler.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage