Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Voor mij persoonlijk zeker hoog tijd dat PSV wint van Ajax'

7 januari 2021 08:59

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Cody Gakpo aan heel veel zin te hebben in de wedstrijd van zondag. "We zijn met PSV aan een goede ontwikkeling bezig. Het niveau in trainingen en wedstrijden wordt steeds beter", aldus Gakpo. "Ik denk dat je terugziet dat we langer bij elkaar zijn, dat we steeds beter weten wat de staf wil. En belangrijk: iedereen is heel gebleven, mede door het wisselbeleid van de trainer."

De aanvaller is daarbij ook gebrand op een goed resultaat. "Sinds ik bij het eerste zit, heb ik nog niet van Ajax gewonnen. Het werd thuis een keer 1-1 en de laatste twee keer uit hebben we verloren", zo geeft hij aan. "Bij die 3-0 zege zat ik op de tribune. Dat was in 2018, in het laatste jaar van Phillip Cocu. PSV wil sowieso altijd winnen van Ajax, maar voor mij persoonlijk is het zeker hoog tijd. Laat het zondag maar gebeuren."




Tags

gakpo cody cocu terugziet wisselbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage