Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eibar brengt bod uit op Jorrit Hendrix'

7 januari 2021 10:03 - Tuttomercatoweb
Foto: Pro Shots

"Eibar brengt bod uit op Jorrit Hendrix"; image source: Pro Shots

Volgens Tuttomercatoweb is Eibar nadrukkelijk geïnteresseerd in Jorrit Hendrix. De Spaanse club zou zelfs al een bod hebben uitgebracht op de middenvelder, wiens contract na dit seizoen bij PSV afloopt. Hendrix doorliep de volledige jeugdopleiding van PSV en speelde inmiddels al 239 officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Meer op Tuttomercatoweb




Tags

hendrix eibar tuttomercatoweb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het is onze modelprof Jorrit gegund. Ondanks dat zou het toch jammer zijn als hij nu vertrekt. Een hele nuttige speler die we dan de rest van het seizoen nog kunnen gaan missen ook al komen er nog spelers terug. Is toch vaak degene die in plaats van Sangare of Rosario in het veld komt.
Dan zal Fein het nu moeten laten zien.
+8/-0

3 jaar geleden
Het is hem gegund. In mijn ogen komt hij nét iets te kort voor PSV, ondanks zijn inzet en werklust in het veld. Voor hem een prima club en een mooi buitenlands avontuur. Als ik in zijn schoenen zou staan had ik het wel geweten.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Precies goede opvulling maar géén basis materiaal. Bij eibar word hij ook niet gelijk basis. Spanje zijn ze allemaal best creatief en dat is jorrit alles behalve
+2/-0

3 jaar geleden
Hou toch alsjeblieft op man. Een hele nuttige speler dan nog nooit een minuut heeft gemaakt in het Nederlands elftal

PSV streeft een ander niveau na, komt al jaren tekort voor psv.
doorselecteren graag
+4/-13

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens! En daar is niks respectloos aan.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Ieder zijn eigen mening natuurlijk en dat hij nu niet goed genoeg is dat zou kunnen.
Neemt niet weg dat Schmidt hem meer heeft gebruikt dan van tevoren was gedacht.
Kennelijk is hij dus zeker van toegevoegde waarde anders had hij niet 7x in de basis gestaan en daarnaast nog 7x als invaller het veld in gekomen.

Verder heeft hij 1 interland achter zijn naam staan. Een oefenwedstrijd tegen Griekenland waarbij hij als invaller voor Strootman het veld in kwam en ruim 30 minuten heeft gespeeld.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Had PSV niet te maken met een Corona uitbraak waardoor o.a Rosario even afwezig is geweest?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Respectloze reactie naar een 100% clubman, met een PSV hart en inmiddels 239 (!) wedstrijden in het eerste en een handvol prijzen onder pak em beet 5 trainers. Misschien niet de beste, maar wel nr 12 of 13 in de selectie en een strijder. Om hem dan zo neer te zetten, fout!
+6/-1

3 jaar geleden
Hendrix is niet het niveau wat PSV nastreeft, maar is als back-up (nummer 12-16 in de selectie) ook dit seizoen af en toe waardevol gebleken. Gezien het feit dat hij anders in de zomer zal vertrekken, we er nu nog wat geld voor kunnen vangen en we met Guti, Thomas, Fein en Van Ginkel diverse andere middenvelders achter de hand hebben, lijkt het me prima als Jorrit deze transferperiode vertrekt.
+3/-0

 
VHTLsaw (geschorst)
3 jaar geleden
Helaas zijn geen van de 4 namen die jij noemt spelers die de rol van Jorrit over kunnen nemen. En omdat de club met de beste nummers 12 t/m 16 vaak kampioen wordt - het lukt nooit met 11 man, soms heb je er 31 nodig - hoop ik dat Hendrix de komende maanden hier beschikbaar blijft. Spelers als hij (en Rosario) krijgen veel te weinig krediet, maar zijn m.i. hard nodig in dit team.
+4/-1

3 jaar geleden
Ik gun het hem van harte. Speelde zijn beste wedstrijden naast Guardado maar heeft zich daarna niet kunnen onderscheiden naar mijn bescheiden mening. Denk dat hij elders beter tot zijn recht zal/ kan komen.
+4/-2

3 jaar geleden
Ik snap niet dat mensen zo onrespectvol over Hendrix kunnen praten. Een echte PSV'er. Een uiterst degelijke speler die met de club kampioen is geworden. Hij is echter geen dragende speler en met Rosario is er een zelfde type binnen de selectie, die net wat beter is. Laten we blij zijn dat hij zich als een modelprof heeft opgesteld en hem een transfer gunnen. Hendrix bedankt! (PS: ik hoop dat hij in Spanje een betere haartransplantatie-aanbieder vindt)
+12/-2

 
3 jaar geleden
In wezen zeg je toch hetzelfde wat anderen hier posten? Om over je laatste zin maar te zwijgen
+4/-5

 
3 jaar geleden
Met jouw post ben ik het ook volledig eens. Stoorde me meer aan een opmerking van Perzik009. 'Al jaren tekort, doorselecteren aub'. Dat je dat over Baumgartl zegt, snap ik. Maar toch niet bij iemand die meer dan 10 jaar bij de club zit en meerdere landstitels mee heeft gemaakt. En die laatste opmerking is uiteraard een grapje. Laten we het wel luchtig houden
+7/-0

 
3 jaar geleden
Baumgartl speelt net anderhalf jaar bij PSV dus dat zou nergens op slaan. Daarbij mogen we dit niet over Hendrix zeggen, want dat is respectloos maar als het over een speler gaat die jij niet goed genoeg vind is het wel oke. Beetje raar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het gaat er om dat je het over een kind van de club hebt, die al jaren alles voor PSV heeft gedaan. Dan kan je concluderen er zijn op dit moment beteren en we gunnen hem een stap. Het gaat mij de manier waarop. Er wordt gedaan alsof het een wegwerpproduct is. Wat ik met Baumgartl bedoelde, is dat hij eigenlijk nooit een basisplaats heeft kunnen afdwingen. Hij geen verleden heeft bij PSV. Al zou ik het dan alsnog anders verwoorden. Maar voor iemand uit de jeugd die nota bene drie keer landskampioen is geworden. Daar heb ik liever mooiere woorden voor, ondanks dat ik het denk dat het voor beide partijen goed is dat hij die stap maakt.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Men reageert als door een wesp gestoken, zodra het over Hendrix gaat, net als toen Hendrix aan het begin van dit seizoen een keer buiten de selectie werd gelaten om een transfer af te ronden.
Er staat hier precies 1 reactie die nergens op slaat en dat is die over de haarimplantaten van Hendrix. Verder doet niemand alsof Hendrix een wegwerpproduct is.
+1/-0

 
3 jaar geleden
"doorselecteren graag" is niet bepaald respectvol voor iemand uit de jeugd die zoveel wedstrijden voor PSV heeft gespeeld en die tot het eind het maximale geeft. En dat lijkt wel degelijk op het behandelen van iemand als "een wegwerpproduct".
+3/-2

 
3 jaar geleden
Wetten van een topsportklimaat?
+1/-0

 
Het is niet "alleen " Als het om Hendrix gaat.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat is er precies respectloos in jouw ogen? Van mening zijn dat hij niet goed genoeg is?
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Gun 't hem van harte. Nooit gezeik en altijd professioneel gebleven. Een echte PSV'er!
+5/-1

@PERZEIK? Kom nou man, moet je kijken ik klikte 1x een min en hij telde meteen twee, dus de moderators zijn het ook niet erg eens met jou;-) Hendriks verdiend RESPECT.
+1/-5

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dus je mag niet iemand niet goed genoeg vinden? Dat is dan gelijk respectloos?
Geldt dat ook voor die 8 talenten die op zoek mogen naar een andere club?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Verdient niet iedere speler in ons shirt respect? Dat er over bepaalde spelers gedacht wordt dat ze tekort komen is toch niks mis mee? Waarom denk je dat er nog nooit een biedingsoorlog voor deze jongen is ontstaan of dat de Europese subtop geen belangstelling voor hem heeft ondanks dat hij nagenoeg gratis af te halen valt? Of vinden we de nummer 12 van Spanje of de nummer 16 van Italie (Spezia toonde afgelopen zomer belangstelling) Europese subtop?
+2/-2

 
Er is voor zoveel spelers nooit een biedingsoorlog geweest, dus dat is geen opmaat, zoveel spelers hebben bij èèn Club hun glory gehad en daar hoort Jorrit bij, mss hoeft je hem niet te bewonderen,maar vooral niet zo afk#tten, dat is wat ik bedoel met: Jorrit verdiend RESPECT, model en bescheiden jongen.
+2/-0

3 jaar geleden
Lekker einde van het seizoen vrij om te gaan . En lekker tekengeld beuren
+1/-0

3 jaar geleden
Ik gun het hem van harte om een transfer naar het buitenland te maken. Met de middenvelders die weer terug komen wordt hij ook niet gemist, dus een beetje geld beuren is ook wel lekker. Vind Hendrix een voorbeeldige prof, maar ergens is er bij PSV toch wel iets misgegaan dat hij zoveel wedstrijden voor ons heeft gespeeld. Is gewoon niet het niveau wat PSV na moet streven. Hij kan met opgeheven hoofd en een berg prijzen onder zijn armen door de voordeur naar buiten en ik zal zeker voor hem klappen.
+5/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Jorrit bedankt en heel veel succes bij Eibar .
+3/-0

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Jorrit, mocht je vertrekken, veel succes daar, hoop je dan in de toekomst misschien wel weer terug te zien, met iets rond om de club PSV, waar jou voetbalwieg staat, zal je inzet niet vergeten en je 0-1, 1 minuut voor tijd, 3 jaar geleden geloof ik bij Vitesse uit, al helemaal niet! Bon voyage
+3/-0

 
3 jaar geleden
Mooi, die goal kwam ook als eerste in mij op.
+1/-0

 
3 jaar geleden
inderdaad een mooie goal , ik herinner me nog die wereldgoal die hij maakte tegen roda toen we al kampioen waren. Zoals sommige hier al zeggen , een echte PSV-er , iets wat best zeldzaam is. We weten allemaal wat z'n kwaliteiten en minpunten waren zo noemde ik hem altijd houthakker jorrit haha. Inzet , strijd en passie was er altijd bij hem , ooit misschien ongelukkig maar dat maakt niet uit.
+1/-0

3 jaar geleden
Ook ik heb mij de laatste jaren regelmatig mateloos geërgerd aan Jorrit, met name vanwege het totale gebrek aan gogme bij hem en de vele domme (rode) kaarten die hij pakte en waarmee hij zijn ploeggenoten en ook de supporters in de steek liet. Maar het was niet allemaal slecht wat de man liet zien. Zo maakte hij toch onlosmakelijk deel uit van 3 landstitels. Een mooie transfer naar Eibar zou derhalve voor alle partijen een prima zaak zijn.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Je hoeft niet veel moeite te doen om de echte PSV supporters eruit te halen. Al die jaren dat we van Jorrit genoten hebben worden hier door sommigen weggevaagd . 3x kampioen 2x JC schaal en 1 Europees kampioenschap onder 17 . Hartelijk dank Jorrit IK ... heb jaren van je genoten. Ik had gehoopt dat je de stofzuigerrol van Willy vd Kerkhof over zou kunnen nemen maar dat was helaas net niet. Hopelijk lukt je transfer en dan wens ik je heel veel succes .
+10/-2



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje