Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Hier doe je het voor'

9 januari 2021 09:47

Noni Madueke kijkt uit naar de wedstrijd tegen Ajax. Dat geeft hij aan in gesprek met PSV TV. "Twee topteams tegen elkaar. Wij hebben er vertrouwen in, zij vast ook", aldus Madueke. "Het wordt een mooie wedstrijd. Daar hou ik van, hier doe je het voor. Het wordt mooi. Ik verheug me erop."

De aanvaller vindt het dan ook geweldig dat hij dit soort wedstrijden mag spelen. "Ik ben jong, maar nooit bang. Tegen Ajax of tegen een ander team... Het maakt mij niet uit", zo geeft hij aan. "Ik weet dat er veel op het spel staat, maar ik benader het als een gewone wedstrijd. Het is uiteindelijk voetbal en dat doe ik al mijn hele leven."

Madueke is goed op de hoogte van de rivaliteit tussen beide clubs. "Toen ik vorig jaar in Amsterdam het veld op kwam kreeg ik de bal en werd door het publiek uitgefloten. Een geweldige ervaring", zegt hij daarover. "Het zijn ongetwijfeld de twee beste teams van Nederland. Er is veel rivaliteit. We proberen elkaar steeds af te troeven. Het wordt een knaller dit weekend. Ik verheug me erop."
Discussieer mee op de forums


Tags

madueke rivaliteit benader gewone jong knaller nederland troeven uitgefloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

avondklok basarnhem besmettingen bok boscagli dumfries emmen feyenoord gakpo geblesseerden ginkel gommers gotze halftamme ihattaren madueke malen maurice mauro roger rosario sangare schmidt sir skipper sparta tinus uitgevoerd zahavi zoveelste