Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Uiteindelijk is een punt op bezoek bij Ajax voor ons in deze fase erg goed'

10 januari 2021 21:29

In gesprek met ESPN was Roger Schmidt het niet eens dat het verschil tussen beide helften weer erg groot was. "Het was een erg lastige wedstrijd. We speelden tegen een goede ploeg en hadden goede momenten tijdens de wedstrijd. We moeten alleen ook de kwaliteiten van Ajax respecteren en accepteren", aldus Schmidt. "Natuurlijk ben je niet volledig tevreden als je met 0-2 voorkomt en dan uiteindelijk met 2-2 gelijk speelt, maar het resultaat was uiteindelijk oké. We speelden een goede wedstrijd tegen een goede tegenstander. Het was een goede start van dit jaar."

Schmidt ging verder: "De start was echt top, gewoon perfect. We scoorden al vroeg een doelpunt en zaten daarna goed in de wedstrijd. In balbezit hadden we het wel beter kunnen doen. Normaal kunnen we de bal wat beter in de ploeg houden. Soms verloren we de bal te makkelijk en dat kost energie. Ajax zette ook veel druk, maar uiteindelijk hebben we nauwelijks kansen weggegeven. Zeker niet in de eerste helft. Vlak voor rust hadden we nog een enorme kans en hadden we een derde treffer kunnen maken. Uiteindelijk is een punt op bezoek bij Ajax voor ons in deze fase erg goed."

De Duitser was het ook niet eens met de kritiek dat zijn ploeg geen fitte indruk maakt. "Dat is dan jouw mening. Mijn mening is heel anders", zei hij daarover. "De spelers hebben hard gewerkt vandaag. Dan kun je aan het eind van de wedstrijd moe raken. Dat is voetbal."




Tags

schmidt roger espn moe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage