Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Derrick Luckassen verhuurd aan Kasimpasa

11 januari 2021 10:42 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Derrick Luckassen verhuurd aan Kasimpasa</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Derrick Luckassen naar Turkije vertrekt. De verdediger wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan Kasimpasa. Luckassen was aanvankelijk verhuurd aan Anderlecht, maar kwam daar de laatste tijd nauwelijks nog aan spelen toe. Bij PSV heeft hij nog een contract tot de zomer van 2023.

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen kasimpasa anderlecht turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
PSV had nooit dat spelletje van Anderlecht destijds mee moeten spelen. Nu heb je zijn contract verlengd met een jaar en ben je een half jaar verder nog niks opgeschoten, maar heb je wel het risico genomen...
+2/-1

 
3 jaar geleden
Ik snap niet wat je bedoelt. Je houdt toch de transferrechten? Of er ooit een club komt die hem voor een paar miljoen wil kopen is een andere discussie.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Psv is er wel degelijk mee opgeschoten,want zijn motortje blijft nu wel draaien,zonder verhuur aan Anderlecht zou alles stil vallen en ben je zoiezo zeker van volledige kapitaalvernietiging.
Nu is er nog altijd hoop op.................
+1/-0

3 jaar geleden
Kasimpasa,afgelopen augustus,zijn daar 7 spelers vertrokken die gehuurd waren.Daar kwamen deze winter 2 aflopende huurcontracten bij.Daar staat tegenover dat er weer 5 spelers transfervrij overgenomen zijn,en opnieuw 4 spelers ,waaronder Luckassen gehuurd zijn.Kevin varga is de enigste transfer voor 850 duizend euro.Het is geen cynisme,want zo lijkt het,maar het is echt het transferbeleid van kasimpasa.Deze club heeft geen liquide vermogen,maar werkt binnen een begroting.Deze club stuurt luckassen op het einde van het seizoen linea recta terug naar PSV.Derrick had een goede periode bij AZ,probeer hem na dit seizoen in een transfer te betrekken met Teun koopmeiners, om een deal rond te krijgen,.Ron vlaar is daar op leeftijd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk niet dat ze bij AZ op Luckassen zitten te wachten en/of Koopmeiners voor een normaal bedrag aan PSV willen verkopen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij hebben we ruim voldoende middenvelders. Onze prio ligt bij de backs, eventueel een centrale verdediger die per direct een toevoeging is en het opvangen van het aanstaande vertrek van Malen en Dumfries. Daarnaast heeft AZ volgens mij al aangegeven geen spelers meer naar binnenlandse concurrenten te laten vertrekken. En laten we eerlijk zijn, Stengs, Koopmeiners of Boadoe hebben een prijskaartje waar PSV niet aan kan voldoen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje