Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Persoonlijk is dit voor mij wel een hoogtepuntje'

13 januari 2021 22:12

In gesprek met ESPN gaf Marco van Ginkel aan een dubbel gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd tegen AZ. "Persoonlijk is dit voor mij wel een hoogtepuntje. Ik heb er hard voor gewerkt en het heeft lang geduurd. Dat je dan terug bent is wel een beloning", aldus Van Ginkel. "Vorige wedstrijd zat ik er voor het eerst bij. Dan merk je de sfeer weer en proef je de beleving. Vandaag met 1-2 achter moest er iets gebeuren en kreeg ik een paar minuten."

Voor de middenvelder was het dan ook emotioneel. "Thuis zal ik wel even relativeren wat er allemaal is gebeurd. Er is een hoop gebeurd. Ik heb er hard voor gewerkt en dit is een beloning voor mezelf. Ik ben er echt trots op", zo gaf hij aan. "Het heeft heel lang geduurd. Ik ben alleen maar met mijn herstel bezig geweest met de hoop om ooit weer te gaan voetballen. Er was wel een periode dat die kans minder aanwezig was. Ik heb wel wat meegemaakt. Het heeft niet voor niets tweeënhalf jaar geduurd. Veel geopereerd en uiteindelijk sta ik dan hier."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel geduurd hoogtepuntje emotioneel espn overgehouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage