Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Uiteindelijk is het een verdiende overwinning'

16 januari 2021 22:16

In gesprek met ESPN gaf Denzel Dumfries aan dat het voor PSV een verdiende overwinning was. "Normaal zou je zeggen dat niet iedereen al zat, maar in de tweede helft maakten we heel snel twee goals en dat was goed voor de wedstrijd. Dat deden we gewoon goed", aldus Dumfries. "In de eerste helft moesten we in het begin er toch wel in komen. Het veld was behoorlijk glad. Op een gegeven moment voel je dat we sterker worden in de wedstrijd en toen konden we het omkeren. Het veld speelde ook wel parten. Het was behoorlijk lastig. Kunstgras met sneeuw erop is niet ideaal."

De verdediger vond het twijfelachtig of het duel überhaupt wel gespeeld had mogen worden. "Uiteindelijk is het de scheidsrechter die de beslissing maakt", zo gaf hij aan. "Gelukkig valt de schade mee. Verder ben ik blij met de overwinning."

Dumfries begon tegen Sparta op de bank. Zelf kon hij daar wel mee leven. "Het is de keuze van de trainer. Ik ben professioneel genoeg om daar mee om te gaan en daarmee te leven. Dat is voetbal", zei hij daarover. "Natuurlijk had ik graag de hele wedstrijd gespeeld, maar uiteindelijk maakt hij de keuzes. Hij is verantwoordelijk voor de opstelling. Dat heb ik gewoon te respecteren."
Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries espn glad parten sparta twijfelachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay afkeer baumgartl belgie bruma daguardo dak dame dumfries elfrink irrelevant izecson jong kenners klompje kopman kruijswijk malen nederland nos onzin oranje roglic romero santos teze udinese vrouwlijke zaaf zizou