Transparent
Inloggen
Sluiten

Pablo Rosario: 'Het was een fout van mij en dat mag absoluut niet gebeuren'

16 januari 2021 22:45

Pablo Rosario trok in gesprek met ESPN het boetekleed aan over de 1-0 van Sparta. "We begonnen heel slordig. Het was een fout van mij en dat mag absoluut niet gebeuren", aldus Rosario. "We moesten daardoor in de achtervolging en in de eerste 20 minuten moesten we echt knokken om de wedstrijd naar je toe te trekken. Daarna ging het iets beter en konden ze niet veel druk meer uitoefenen."

Gevraagd werd aan de middenvelder wat er mis ging bij de openingstreffer. "Ik dacht dat ik hem er doorheen kon spelen, maar dat was gewoon een grote fout. Het was ook een goede goal van Smeets", zo gaf hij aan. "Natuurlijk zit het daarna wel even in je hoofd. Je weet dat het vroeg in de wedstrijd is en je weet wat voor spel zij spelen. Het gaat dan nog lastiger worden dan het al zou worden. Uiteindelijk hebben we het als team veel beter gedaan."

Snel na rust had Rosario ook een positieve rol bij een doelpunt. "Gelukkig kon ik na de rust een goede bal op Donyell geven zodat hij de 1-2 kon maken", zei hij daarover. "Als speler wil je jouw fouten altijd zelf goed maken. Gelukkig kon ik dat doen met behulp van het team."




Tags

rosario achtervolging boetekleed espn smeets sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage