Transparent
Inloggen
Sluiten

Grote verwarring bij kaartverkoop Roda JC-PSV

22 maart 2003 13:26 - PSV Forums: Roda JC ? PSV

Verslaggever: MP

Rond de kaartverkoop voor de uitwedstrijd Roda JC-PSV op vrijdag 11 april a.s. is grote verwarring ontstaan, omdat Ticketbox de kaarten onder een verwarrende noemer heeft aangeboden. De kaarten voor eigen vervoer staan bij Ticketbox onder Omwisselbiljet/Bus-TreinCombi (98). Het vak is aangeduid met BUS, op het kaartje staat bovendien dat het rij-nummer overeenkomt met het busnummer. Echter zijn dit geen buskaarten maar de omwisselbiljetten voor eigen vervoer die op de wedstrijddag op de parkeerplaats P2 bij het stadion van Roda JC na 18.30 uur omgewisseld dienen te worden voor de echte toegangskaarten.

Omdat de Supportersvereniging haar kaarten vanwege 'technische redenen' nog niet via ticketbox aanbiedt (iets waar SC Heerenveen d? oplossing hiervoor heeft gevonden door niet-leden in de bus bij te laten betalen), zijn voor deze competitiewedstrijd de vrijwillige combikaarten op vertoon van een geldige PSV ClubCard alleen in de Supporterswinkel in Eindhoven te koop.

Meer op PSV Forums: Roda JC ? PSV




Tags

roda ticketbox verwarring vervoer aanbiedt aangeduid buskaarten busnummer clubcard combikaarten heerenveen kaartje noemer omgewisseld omwisselbiljet omwisselbiljetten overeenkomt parkeerplaats supportersvereniging supporterswinkel toegangskaarten treincombi vertoon verwarrende vrijwillige wedstrijddag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage