Transparent
Inloggen
Sluiten

Lars Unnerstall: 'Het is altijd mooi als je een wedstrijd mag keepen en het dan zo goed doet'

20 januari 2021 09:28

Lars Unnerstall gaf in gesprek met de NOS aan het fijn te vinden dat hij voor PSV belangrijk kon zijn. "Het is altijd mooi als je een wedstrijd mag keepen en het dan zo goed doet. Voor mij was het wel een prima wedstrijd", aldus Unnerstall. "Ik was niet verbaasd dat ze zoveel kansen kregen. Het is een bekerwedstrijd en dan kan er altijd van alles gebeuren. Je moet dan een goede instelling hebben en goed opletten dat ze te veel kansen kregen. Het lag ook aan ons. We hadden in de eerste helft te veel balverlies. Daarom kon Volendam kansen creëren."

De doelman besefte wel dat PSV goed weg kwam dat het bij rust nog 0-0 stond. "Je moet altijd een beetje geluk hebben in dit soort situaties. Maar ook voor geluk moet je hard werken. Dat hebben we gedaan", zo gaf hij aan. "In de tweede helft voetbalden we ook beter en creëerden we ook kansen. Toen hebben we twee keer gescoord."




Tags

unnerstall balverlies creeerden nos voetbalden volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje