Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Het belangrijkste is dat je de overwinning over de streep trekt'

23 januari 2021 22:03

Denzel Dumfries kreeg in gesprek met ESPN de opmerking dat verwacht was dat PSV na de slechte eerste helft tegen Volendam er tegen RKC direct op zou gaan klappen. "Dat was wel het strijdplan", aldus Dumfries. "Als je kijkt naar het verloop van de wedstrijd zie je dat dat er voor je gevoel niet in zit, maar het belangrijkste is dat je de overwinning over de streep trekt. Dat doen we goed."

De aanvoerder beseft wel dat een slechte start van een wedstrijd een keer tegen de ploeg gaat werken. "Dat moeten we ook beter doen. Wij zijn PSV", zo gaf hij aan. "Wij moeten leren van hoe wij tegen Volendam begonnen zijn. Ik ben wel positief gestemd. We hebben vandaag gewonnen en de nul gehouden. Dat zijn ook wel positieve dingen die belicht mogen worden."

Dumfries kreeg vervolgens de vraag of hij in de eerste helft met een rode kaart van het veld gestuurd had moeten worden. "Toen het gebeurde in de eerste helft dacht dat ik wel van oeh. Maar je ziet wel dat ik niet de intentie had om hem te raken", zei hij daarover. "Op het moment zelf dacht ik wel dat het hard was. Ik wilde er voor komen en hij blockte me. Uiteindelijk kreeg ik de vrije trap mee. Als je hem zo terug ziet, ziet het er wel ernstig uit. Dit was niet mijn bedoeling. Ik kreeg uiteindelijk de vrije trap mee, dus ik denk dat Makkelie het goed beoordeeld heeft."




Tags

dumfries volendam belicht blockte espn makkelie oeh rkc strijdplan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje