Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'De trainer vroeg in de voorbereiding of ik misschien centraal wilde spelen'

23 januari 2021 22:24

In gesprek met ESPN werd Jordan Teze gevraagd naar zijn ontwikkeling dit seizoen. Tot ieders verbazing veroverde hij een basisplek in het centrum van de verdediging en doet dat op zo'n goede manier dat hij op het meeste aantal speelminuten staat van alle veldspelers van PSV dit seizoen. "Ik heb best veel wedstrijden gespeeld en ook wel goede wedstrijden. Ik ben blij dat ik goede wedstrijden speel", aldus Teze. "In de voorbereiding kwam de trainer naar mij toe of ik misschien centraal wilde spelen. Ik zag dat wel zitten en daar hebben we uiteindelijk samen naar toe gewerkt. Dat heeft goed uitgepakt gelukkig."

Ondanks dat Teze van origine een rechtsback is, was het voor hem niet helemaal nieuw. "Ik heb er ook in de jeugd wel gespeeld, maar dat is natuurlijk anders dan professioneel voetbal. Maar iets nieuws was het voor mij niet", zo gaf hij aan.

De verdediger voelt zich inmiddels ook op zijn gemak in het centrum. "In het begin was het nog wel wat anders, maar als je veel wedstrijden speelt en ook goede wedstrijden krijg je een bepaald vertrouwen. Ook van de trainer natuurlijk. Dat neem je mee naar de volgende wedstrijden", zei hij daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan espn gemak origine

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy