Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Over het algemeen zijn we blij dat we hebben gewonnen'

26 januari 2021 22:02

In gesprek met ESPN kreeg Donyell Malen de opmerking dat de zege tegen FC Emmen best kiele kiele was. "We hadden het met momenten moeilijk, maar speelden op zich best aardig voetbal", aldus Malen. "In de eindfase moest het wat nauwkeuriger, maar over het algemeen zijn we blij dat we hebben gewonnen."

PSV oogde in balbezit ook regelmatig rommelig. "Het was ook op kunstgras. Dat is altijd een beetje anders", zo gaf hij aan. "We kunnen overal op spelen, maar het blijft een beetje anders. De uitvoering moest ook gewoon beter."

De aanvaller werd ook gevraagd naar de blessure van Denzel Dumfries. "Hij liep net langs en ik vroeg of het ging. Ik heb geen idee", zei hij daarover. "Ik zag ook niet wat er gebeurde. Ik zat zelf op de bank en er zat een stoel voor. Ik hoop dat het goed met hem gaat, want we hebben hem zeker nodig."




Tags

malen kiele dumfries emmen espn nauwkeuriger rommelig stoel uitvoering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage