Transparent
Inloggen
Sluiten

Mauro Júnior: 'Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen'

26 januari 2021 22:24

Mauro Júnior gaf in gesprek met ESPN aan erg blij te zijn met zijn invalbeurt. "Ik kwam in het veld om het team te helpen. Ik ben blij dat dat gelukt is", aldus Mauro, die een doelpunt en een assist op zijn naam had staan. "Ik ben blij dat ik het team heb kunnen helpen. Dat is mijn werk en dat is wat ik moet doen."

De Braziliaan vond het niet lastig om op de bank te beginnen. "Ik ben professioneel. Ik begreep de beslissing van de trainer", zo gaf hij aan. "Ik ben natuurlijk ambitieus, maar ik begreep het wedstrijdplan en de trainer. Misschien mag ik volgende wedstrijd wel weer spelen. Ik heb dit seizoen al veel mogen spelen."

Mauro was het niet helemaal eens met de opmerking dat PSV tegen Feyenoord een stuk beter zal moeten spelen. "Uiteindelijk is het belangrijkste dat je wint. We nemen nu drie punten mee naar huis", zei hij daarover. "We speelden misschien niet ons beste voetbal, maar we winnen wel en dat is het belangrijkste."




Tags

mauro braziliaan espn feyenoord wedstrijdplan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage