Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Ik denk dat het wel goed gaat'

26 januari 2021 22:34

In gesprek met ESPN werd Denzel Dumfries gevraagd naar zijn blessure. "Ik denk dat het wel goed gaat", aldus Dumfries. "Het was even schrikken. Mijn knie klapte naar binnen, maar ik denk dat het wel goed is. Morgen gaan we kijken hoe het is."

De aanvoerder had op het veld wel veel last. "Dat was ook vooral de schrik. Ik was bang dat ik wat afscheurde", zo gaf hij aan. "Op zich gaat het wel goed met de knie. Morgen even kijken hoe het precies gaat, maar ik verwacht niet echt problemen. De knie is wel een beetje dik."

Dumfries verwacht tegen Feyenoord gewoon inzetbaar te zijn. "Ik denk dat ik gewoon kan spelen", zei hij daarover. "Het is nu even afwachten. Zoals ik het nu voel trekt de pijn denk ik wel weg, dus ik denk dat ik zondag wel speel. Het was vooral de schrik."

Volgens de verdediger was het voor PSV uiteindelijk een goede overwinning. "We hebben goed veldspel vertoond en een fantastische invalbeurt van Mauro Júnior. Ik denk dat we verdiend hebben gewonnen vandaag", reageerde hij daarop.
Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries schrik afscheurde espn feyenoord mauro schrikken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy