Transparent
Inloggen
Sluiten

Lars Kornetka: 'Gelukkig hebben we onszelf uiteindelijk beloond'

26 januari 2021 22:56

Lars Kornetka zat tegen FC Emmen vanwege de schorsing van Roger Schmidt als eindverantwoordelijke op de bank. In gesprek met ESPN gaf hij aan al verwacht te hebben dat het een moeizame wedstrijd zou worden. "Het is lastig om te scoren als een ploeg met man en macht verdedigt. Daar hadden we het wel lastig mee om tot duidelijke kansen te komen", aldus Kornetka. "Het was wel duidelijk dat we gewoon rustig moesten blijven aan de bal en vooral via de buitenkanten moesten spelen. We moeten scherp blijven in de restverdediging en zorgen dat je jezelf beloonde. Dat hebben we uiteindelijk gelukkig gedaan."

Gevraagd werd aan Kornetka waarom het zo lastig was om te scoren tegen FC Emmen. "Soms is het gewoon dat de laatste pass net niet goed is of je net een beetje pech hebt", zo gaf hij aan. "Het zijn soms net die kleine dingen die er voor zorgen dat je niet tot een grote kans komt."

Zondag staat voor PSV met de uitwedstrijd tegen Feyenoord een heel belangrijke wedstrijd op het programma. "Maar voor ons zijn alle wedstrijden heel belangrijk. In de competitie moet je iedere wedstrijd weer zorgen dat je drie punten haalt", zei hij daarover. "Ook de concurrentie blijft niet stil zitten en jaagt op die drie punten. Iedere wedstrijd moet je de volle honderd procent geven en moet je scherp zijn. Dat zal ook zondag weer moeten."
Tags

kornetka emmen beloonde buitenkanten eindverantwoordelijke espn feyenoord jaagt macht roger schmidt verdedigt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy