Transparent
Inloggen
Sluiten

Lars Kornetka: 'Gelukkig hebben we onszelf uiteindelijk beloond'

26 januari 2021 22:56

Lars Kornetka zat tegen FC Emmen vanwege de schorsing van Roger Schmidt als eindverantwoordelijke op de bank. In gesprek met ESPN gaf hij aan al verwacht te hebben dat het een moeizame wedstrijd zou worden. "Het is lastig om te scoren als een ploeg met man en macht verdedigt. Daar hadden we het wel lastig mee om tot duidelijke kansen te komen", aldus Kornetka. "Het was wel duidelijk dat we gewoon rustig moesten blijven aan de bal en vooral via de buitenkanten moesten spelen. We moeten scherp blijven in de restverdediging en zorgen dat je jezelf beloonde. Dat hebben we uiteindelijk gelukkig gedaan."

Gevraagd werd aan Kornetka waarom het zo lastig was om te scoren tegen FC Emmen. "Soms is het gewoon dat de laatste pass net niet goed is of je net een beetje pech hebt", zo gaf hij aan. "Het zijn soms net die kleine dingen die er voor zorgen dat je niet tot een grote kans komt."

Zondag staat voor PSV met de uitwedstrijd tegen Feyenoord een heel belangrijke wedstrijd op het programma. "Maar voor ons zijn alle wedstrijden heel belangrijk. In de competitie moet je iedere wedstrijd weer zorgen dat je drie punten haalt", zei hij daarover. "Ook de concurrentie blijft niet stil zitten en jaagt op die drie punten. Iedere wedstrijd moet je de volle honderd procent geven en moet je scherp zijn. Dat zal ook zondag weer moeten."




Tags

kornetka emmen beloonde buitenkanten eindverantwoordelijke espn feyenoord jaagt macht roger schmidt verdedigt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage