Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Beide teams hebben specifieke kwaliteiten'

29 januari 2021 13:49

Roger Schmidt gaf vrijdag op de persconferentie aan dat hij een lastige wedstrijd verwacht tegen Feyenoord. "Beide teams hebben specifieke kwaliteiten. Zeker omdat zij nu een paar wedstrijden verloren hebben", aldus Schmidt. "Zij staan nu onder druk en dat maakt ze altijd extra gevaarlijk. We moeten onze stijl van voetbal laten zien, maar we moeten ook zorgen dat we altijd gefocust blijven. Als het in de wedstrijd nodig is, moeten we van formatie kunnen wisselen."

De trainer ziet wel volop kansen voor zijn ploeg. "We hebben natuurlijk veel kwaliteit. We hebben veel gescoord, zeker ook afgelopen week", zo gaf hij aan. "De spelers raken nu gewend om met elkaar te spelen. Dat is voor ons ook belangrijk, omdat we een nieuwe ploeg hebben. Veel spelers hebben niet veel met elkaar kunnen trainen, dus ze hebben de wedstrijden nodig gehad om aan elkaar te wennen."

Genoegen met een punt in Rotterdam zal hij niet nemen. "We willen altijd winnen. Maar als je niet kan winnen, moet je wel zorgen dat je tenminste een punt pakt", zei hij daarover. "Ook zondag willen we weer winnen. We spelen om te winnen, nooit om gelijk te spelen. Iedere wedstrijd willen we winnen. Dat is ook onze insteek voor zondag."




Tags

schmidt roger feyenoord stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage